![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tatarský kebab: Maso nakrájíme na silnější nudle, zalijeme masoxovým vývarem a dusíme. Vedle osmažíme na oleji hrubě nakrájené cibule a přidáme do nich maso. Dusíme, až šťáva vysmahne. Potom zaprášíme moukou, přidáme ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí nudličky v alobalu: Odblaněné hovězí maso nakrájíme na tenké nudličky. Papriku, uzeninu, cibulku, slaninu nakrájíme také na tenké proužky. Vše promícháme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, kečupem. ... ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Carpaccio ze svíčkové: Potřebný kousek svíčkové, která byla předem hluboko zmrazena, necháme částečně rozmrazit a nakrájíme na velmi tenké plátky. Každý plátek vložíme mezi dvě mikrotenové fólie. Velmi opatrně jej pak váleč ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažené roštěnky : Maso nakrájíme na řízky a osolíme. Na vál dáme strouhanku a řízky v ní důkladně z obou stran naklepeme. V pánvi rozpálíme tuk a řízky na něm opečeme z každé strany dorůžova. Pak je vložíme do pekáče, ... …více»
|
![]() |
4. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hanácká roštěná : 1. Z roštěnce ukrojíme jednotlivé roštěnky, mírně je naklepeme, okrajové blány nařízneme, maso osolíme, opepříme, potřeme utřeným česnekem.
2. Maso nakonec pomoučíme prosátou moukou a zprudka je ores ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftečky z mletého masa: Maso dvakrát jemně umeleme se slaninou a cibulí nebo použijeme polotovaru (rumunský párek). Mletou směs osolíme a opepříme. Utvoříme 8 stejných placiček o výšce 1 cm. Lehce obalíme v mouce a na suché ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek s vejcem : Omyté maso osušíme, nakrájíme na čtyři plátkv cca 2 cm silné, mírně naklepeme, osolíme, opepříme a uprostřed převážeme nití. Na rozpáleném tuku maso opečeme asi 10 - 15 minut z každé strany. Pak tuk s ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Prejt z hovězího masa: Umeleme vyvařené hovězí maso z polévky včetně dobrého loje a dáme na teflonovou pánev chvíli smažit. Oddělíme přebytečný tuk, který můžeme upotřebit na jíšku. Přidáme namočené, vyždímané žemle, ... ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí dušené s cibulí: Maso nakrájíme na kousky, které naklepeme jako řízek na tloušťku cca 1 cm. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce a osmažíme dorůžova. Do hlubokého hrnce vložíme 1/3 nadrobno nakrájené cibule, 1/2 usmažen ... …více»
|
![]() |
3. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Valašská roštěná: Roštěnky na okraji několikrát nažízneme, obrácenou stranou paličky zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji po obou stranách zprudka opečeme, snížíme teplotu a zvolna dohotovíme. Na opečené plát ... …více»
|