![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní hovězí směs s kuskusem : Ve velikém kastrolu, na který potom můžeme položit cedník, rozpálíme olej a hovězí kostky v něm 8 minut opékáme dozlatova. Přilijeme vývar, okořeníme skořicí, solí a trochou pepře. Uvedeme do varu, po ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí ragú s masoxem: Hovězí na jemno nakrájíme, osolíme, opepříme a opaprikujeme sladkou i pálivou paprikou, osmahneme dozlatova cibulku a k ní přidáme maso a osmažíme ho ze všech stran. Poté přidáme masox, dusíme ... ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vídeňské roštěnky : Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, pokapeme olejem a necháme 3-4 hodiny odležet. Odleželé roštěnky osolíme, opepříme na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme. Podlijeme trochou vody a . ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pražský flamendr: Asi dvě třetiny cibule nakrájíme nadrobno a na sádle nebo oleji zpěníme. Přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme a osolíme. Přidáme mletou papriku, prolisovaný česnek, kmín a kečup, promícháme a p ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka: Na sádle nobo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme za občasného zamíchání téměř doměkka. Přidáme na plátky ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí ragú: V rozehřátem oleji zkaramelizujem cukr dozlatova, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme do světlehněda. Pak přidáme na kostky pokrájené maso, krátce osmahneme, osolíme, podlijeme části vína a ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Palocké špízy: Na špízy napichujeme střídavě malé opepřené a osolené plátky z obou druhů mírně naklepaného masa, plátky slaniny a čabajské klobásy. Opečeme ze všech stran na grilu nebo na pánvi. Do šťávy dáme sůl a ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roastbeefové kornoutky plněné lučinou: Maso očistíme, odblaníme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, kečupem a worcesterem. Na pekáček rozložíme nakrájenou cibulku, koření a vložíme maso. Potřeme olejem, přiklopíme a necháme uležet alespoň ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rib eye steak se salsou criolla: Rib eye steak je velký kus masa z vysokého roštěnce. Potřeme ho rozmarýnovým olejem (lístky nasekaného rozmarýnu smícháme s olejem) a necháme chvíli odležet. Před grilováním ho nesolíme, osolíme až kd ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Steak s omáčkou pizzaiola: Připravíme si omáčku. Pokud máme čerstvá rajčata, nahrubo je nasekáme. Dáme je na pánev spolu s česnekem a orgánem nebo majoránkou a ochutíme solí a pepřem. Pomalu vaříme asi 10 minut. Když směs sejme ... …více»
|