Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 01.05. 2025
Dnes má svátek všichni pracující
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pikantní hovězí směs s kuskusem

Pikantní hovězí směs s kuskusem
8. 02. 2008 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Pikantní hovězí směs s kuskusem : Ve velikém kastrolu, na který potom můžeme položit cedník, rozpálíme olej a hovězí kostky v něm 8 minut opékáme dozlatova. Přilijeme vývar, okořeníme skořicí, solí a trochou pepře. Uvedeme do varu, po ... …více»

Hovězí ragú s masoxem

Hovězí ragú s masoxem
7. 02. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Hovězí ragú s masoxem: Hovězí na jemno nakrájíme, osolíme, opepříme a opaprikujeme sladkou i pálivou paprikou, osmahneme dozlatova cibulku a k ní přidáme maso a osmažíme ho ze všech stran. Poté přidáme masox, dusíme ... ... …více»

Vídeňské roštěnky

Vídeňské roštěnky
7. 02. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Vídeňské roštěnky : Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, pokapeme olejem a necháme 3-4 hodiny odležet. Odleželé roštěnky osolíme, opepříme na rozpáleném oleji po obou stranách opečeme. Podlijeme trochou vody a . ... …více»

Pražský flamendr

Pražský flamendr
7. 02. 2008 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Pražský flamendr: Asi dvě třetiny cibule nakrájíme nadrobno a na sádle nebo oleji zpěníme. Přidáme na kostky nakrájené maso, osmahneme a osolíme. Přidáme mletou papriku, prolisovaný česnek, kmín a kečup, promícháme a p ... …více»

Hovězí maso podle pivovarského sládka

Hovězí maso podle pivovarského sládka
7. 02. 2008 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí maso podle pivovarského sládka: Na sádle nobo oleji zpěníme na klínky nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, opečeme, osolíme, okořeníme a ve vlastní šťávě dusíme za občasného zamíchání téměř doměkka. Přidáme na plátky ... …více»
 

Hovězí ragú

Hovězí ragú
7. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí ragú: V rozehřátem oleji zkaramelizujem cukr dozlatova, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a osmahneme do světlehněda. Pak přidáme na kostky pokrájené maso, krátce osmahneme, osolíme, podlijeme části vína a ... …více»

Palocké špízy

Palocké špízy
6. 02. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Palocké špízy: Na špízy napichujeme střídavě malé opepřené a osolené plátky z obou druhů mírně naklepaného masa, plátky slaniny a čabajské klobásy. Opečeme ze všech stran na grilu nebo na pánvi. Do šťávy dáme sůl a ... …více»

Roastbeefové kornoutky plněné lučinou

Roastbeefové kornoutky plněné lučinou
6. 02. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Roastbeefové kornoutky plněné lučinou: Maso očistíme, odblaníme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, kečupem a worcesterem. Na pekáček rozložíme nakrájenou cibulku, koření a vložíme maso. Potřeme olejem, přiklopíme a necháme uležet alespoň ... …více»

Rib eye steak se salsou criolla

Rib eye steak se salsou criolla
6. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rib eye steak se salsou criolla: Rib eye steak je velký kus masa z vysokého roštěnce. Potřeme ho rozmarýnovým olejem (lístky nasekaného rozmarýnu smícháme s olejem) a necháme chvíli odležet. Před grilováním ho nesolíme, osolíme až kd ... …více»

Steak s omáčkou pizzaiola

Steak s omáčkou pizzaiola
6. 02. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Steak s omáčkou pizzaiola: Připravíme si omáčku. Pokud máme čerstvá rajčata, nahrubo je nasekáme. Dáme je na pánev spolu s česnekem a orgánem nebo majoránkou a ochutíme solí a pepřem. Pomalu vaříme asi 10 minut. Když směs sejme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !