![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní hovězí roštěnky : Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky, ořízneme přebytečný tuk, naklepeme, osolíme a opepříme. Z jedné strany potřeme hořčicí a obalíme v hladké mouce. Potom maso opečeme z obou stran na rozpálen ... …více»
|
![]() |
1. 02. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Andaluské bifteky : 1. Odblaněné, jemně naklepané steaky urovnáme do původního tvaru, potřeme po obou stranách olejem, osolíme okořeníme steakovým kořením a necháme chvíli odležet
2. Rýži uvaříme doměkka
3. Baklažány r ... …více»
|
![]() |
31. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ragú z hovězí oháňky : 1. Hovězí oháňku nasekáme na kousky a rychle opláchneme (hovězí maso pokrájíme na kousky), osolíme a obalíme v hladké mouce.
2. Dáme na rozehřáté sádlo a za stálého míchání krátce podusíme.
3. Potom ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolový mix: Usmažíme drobně nakrájenou cibuli do růžova, přidáme houby nakrájené na plátky. Udusíme. Doplníme maso se šťávou a fazole. Ochutíme česnekem. Hotové porce silně posypeme petrželí. ... ... …více»
|
![]() |
29. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářské rizoto: V teflonovém rendlíku zpěníme na oleji cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso z konzervy a necháme chvilku podusit. Osolíme, opepříme, přidáme masox, polévkové koření, vykapaný hrášek a opranou rýži ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek alá kašpárek: Plátky masa jemně naklepeme a osolíme. Na pánev si dáme rozehřát olej a osmahneme maso, přidáme nakrájenou cibuli, žampiony bez nálevu, na plátky nakrájený česnek, směs pepře a červené víno. Necháme c ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Balatonský guláš: Na sádle osmahneme jemně pokrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na malé kostky, osolíme a dusíme ve vlastní šťávě asi půl hodiny. Pak přilijeme trochu vody, přidáme brambory pokrájené na kostky, ut ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čertovské roštěnky: Plátky roštěné nakrájíme na hranolky, naklepneme je, osolíme a opepříme. Do červeného vína zamícháme ostrou hořčici, kečup a chilli. Maso naložíme do marinády a necháme alespoň 2 hodiny odležet. Pak j ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Debrecínská pečeně: Maso protkneme proužky slaniny a párků. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl a pepř. Opečeme po všech stranách, zalijeme vývarem, a pod pokličkou pečeme doměkka (často podléváme). Měk ... …více»
|
![]() |
28. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně po zahradnicku : Naklepané maso osolíme, opepříme a prudce orestujeme na rozehřátém oleji. Přidáme kousek másla a pod pokličkou pečeme v troubě doměkka. Při pečení maso podle potřeby podléváme horkou vodou. Očištěné . ... …více»
|