Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staročeská roštěná u uzeným

Staročeská roštěná u uzeným
18. 10. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Staročeská roštěná u uzeným: Maso naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí a posypeme křenem. Na plátky poklademe nudličky uzeného masa (uvařeného), zavineme, spíchneme kovovými jehlami a ob ... …více»

Bláznivá znojemská či guláš

Bláznivá znojemská či guláš
18. 10. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Bláznivá znojemská či guláš: Na oleji do tmava osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme hovězí maso na kostky a dusíme doměkka. Přidáme slaninu, uzeniny, které najdeme - salám, párky, klobásky - prostě uklízíme v ledničce. Chceme-li ... …více»

Pikantní hovězí ragú

Pikantní hovězí ragú
17. 10. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Pikantní hovězí ragú: Zeleninu si nakrájíme na kousky, maso na plátky, nebo větší kousky, které osolíme a opepříme. Zahřejeme si olej, po částech dáváme maso prudce opéct a pak ho vypneme. Na pánvi s olejem opečeme zelenin ... …více»

Roštěnky s křenem

Roštěnky s křenem
13. 10. 2009 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Roštěnky s křenem: Roštěnky nařízneme, naklepeme a osolíme a opepříme. V oleji usmažíme skoro do změknutí. Pak je přendáme do zapékací misky, posypeme křenem a pokryjeme sýrem. V troubě rychle zapečeme. Vhodná příloha ... …více»

Hovězí maso s houbovou omáčku

Hovězí maso s houbovou omáčku
9. 10. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Hovězí maso s houbovou omáčku: Hovězí maso očistíme, nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Na oleji opečeme z obou stran a vyjmeme. Na výpeku orestujeme na drobno nakrájenou cibulku, zalijeme asi 500ml vody, přidáme r ... …více»
 

Biftek v alobalu

Biftek v alobalu
9. 10. 2009 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Biftek v alobalu: Z pravé svíčkové ukrojíme silnější řezy. Biftek lehce naklepeme, přidáme sůl, pepř a hořčici. Potřeme worcesterem a okořeníme kari. Alobal potřeme mírně sádlem, uložíme na něj biftek, na který dáme k ... …více»

Hovězí na pivě s knedlíčky v pomalém hrnci

Hovězí na pivě s knedlíčky v pomalém hrnci
7. 10. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Hovězí na pivě s knedlíčky v pomalém hrnci: Do mikrotenového sáčku vložte mouku, maso a protřepte tak, aby se maso obalilo. Maso spolu s cibulí dejte do pomalého hrnce. Smíchejte ostatní ingredience dohromady a nalejte to na maso v hrnci. Vařte ... …více»

Hovězí závitek s celerem

Hovězí závitek s celerem
7. 10. 2009 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Hovězí závitek s celerem: Plát masa naklepeme, potřeme hořčicí, poklademe pokrouhaným celerem, pokropíme šťávou z citronu, poprášíme cukrem a svineme do závitku. Zajistíme jehlami. V kastrolu na oleji smíchaném s máslem opraží ... …více»

Hovězí zadní na jablkách

Hovězí zadní na jablkách
7. 10. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Hovězí zadní na jablkách: Hovězí maso nakrájíme na plátky a mírně naklepeme, osolíme a opepříme. V pekáčku rozehřejeme máslo a přidáme nakrájenou cibuli necháme zesklovatět. Přidáme na plátky nakrájený česnek, oloupaná a na pl ... …více»

Hovězí po italsku v pomalém hrnci

Hovězí po italsku v pomalém hrnci
7. 10. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Hovězí po italsku v pomalém hrnci: Do pomalého hrnce dejte maso, cibuli a žampiony. Smíchejte omáčku na špagety s česnekovým práškem a nalejte na maso. Vařte zakryté na slabší teplotě 8-10 hodin, nebo na vyšší 4-5 hodin. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !