![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso jako nádivka s kapustou: Máslo utřeme se žloutky s trochou solí, přidáme ovařenou nakrájenou prochladlou kapustu, nakrájenou petrželku, v mléce namočenou strouhanku, smícháme s masem a ochutnáme. Podle chuti přidáme hořčici ... …více»
|
![]() |
4. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pikantní nudličky: Plátky roštěnky si nakrájíme na nudličky, osolíme, okořeníme a zprudka orestujeme za stálého míchání na rozpáleném oleji. Pak restujeme už volněji až zase do tuku, malinko zaprášíme moukou, přidáme tr ... …více»
|
![]() |
4. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěné na cibuli, slanině a vínu: Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme vyškvařit v těžkém litinovém pekáči. Na slaninu položíme osolené a opepřené pláty masa. Osolené a opepřené maso potom bohatě posypeme provensálským kořením. Sil ... …více»
|
![]() |
2. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italská pečeně: Hovězí maso naklepeme, prošpikujeme slaninou a osolíme. Do připraveného hrnce dáme tuk, nakrájenou na nudličky slaninu, na drobno nakrájenou cibuli, pepř, nové koření, špetku tymiánu a očištěná rajčat ... …více»
|
![]() |
1. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Španělské ptáčky s pivem: Maso naklepeme.
Plátky osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a poklademe kouskem slaniny, cibule, mrkve, celeru a proužkem sterilované okurky nebo papriky, čtvrtkou vařeného vejce. Závitky zabalíme, uz ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s hořčicí: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme. Potřeme plátky masa hořčicí a z obou stran opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme nadrobno nasekanou cibulku a dusíme. Poté podlijeme vodou a dusí ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso se smetanovou omáčkou s pažitkou: Z másla a mouky připravíme jíšku, rozředíme vývarem, osolíme, opepříme a povaříme. Pak přidáme smetanu, prohřejeme a nakonec vmícháme pažitku. Maso pokrájené na porce přelijeme omáčkou. ... ... …více»
|
![]() |
28. 09. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí plátky na plnotučné hořčici: Plátky osolíme a opepříme, po obou stranách potřeme hořčicí a opečeme na rozpáleném tuku (asi 3 minuty jedna strana). Plátky vyndáme a na oleji zpěníme cibulku.
Potom plátky vložíme zpátky, přidáme v ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlíkový guláš na maďarský způsob: Očištěné hovězí maso umyjeme a nakrájíme na kostky. Oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova opražíme, přidáme papriku a necháme zpěnit. Do tohoto základu za stálého míchání vložíme osolené, n ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masový bochník s fefronkami: Hovězí maso, vepřové maso a cibulu umeleme, přidáme vejce, mletý pepř, v horkém mléce namočené, rozmačkané žemle a osolíme. Směs dobře promícháme s nadrobno nakrájenými feferonkami. Směs zformulujeme ... …více»
|