Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí plátky na zeleninové směsi

Hovězí plátky na zeleninové směsi
21. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí plátky na zeleninové směsi: Hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme je hořčicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. V zapékací míse rozpustíme máslo a maso obložíme plátky cibule. Pečeme v troubě při 200 °C. Když ... …více»

Blaťácký guláš

Blaťácký guláš
20. 08. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Blaťácký guláš: Na tuku osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme papriku, zpěníme, přidáme kostky masa, orestujeme, mírně podlijeme, přidáme sůl, pepř, kmín, zastříkneme troškou octa, dusíme pod poklicí za občasného dolé ... …více»

Pikantní masový bochník

Pikantní masový bochník
20. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Pikantní masový bochník: Hovězí maso, vepřové maso a cibuli umeleme, přidáme vejce, pepř, v horkém mléce namočené, rozmačkané žemle a osolíme. Směs dobře promícháme s nadrobno nakrájenými feferonkami. Směs zformulujeme do tva ... …více»

Hovězí na houbách se smetanou

Hovězí na houbách se smetanou
15. 08. 2009 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Hovězí na houbách se smetanou: Maso po obvodu nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Poprášíme je moukou a prudce opečeme na tuku. Vyjmeme a do tuku po mase přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme do růžova. Zaprášíme paprikou, při ... …více»

Obložené vařené hovězí maso

Obložené vařené hovězí maso
14. 08. 2009 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Obložené vařené hovězí maso: V osolené vodě vaříme hovězí maso zároveň se zeleninou. Mezitím si připravíme jablkový křen: jablka oloupeme, nastrouháme najemno, přidáme nastrouhaný křen, podle chuti med a ocet, zalijeme troškou ho ... …více»
 

Hovězí plátky s medovou příchutí

Hovězí plátky s medovou příchutí
14. 08. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí plátky s medovou příchutí: Maso uvaříme ve slané vodě doměkka a ve vývaru je necháme vychladnout. Až potom je nakrájíme na velmi tenké plátky, které namočíme do marinády z vína, medu, sójové omáčky, posekané cibule a zázvoru. A ... …více»

Přírodní guláš

Přírodní guláš
11. 08. 2009 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Přírodní guláš: Maso opláchenme, zbavíme tuhých šlach a blan a nakrájíme na větší kostky. Cibuli pokrájíme nadrobno a osmažíme na sádle, až zesklovatí. Přidáme nakrájené maso, cibuli, česnek utřený se solí a dusíme, ... …více»

Rakouské hovězí řízky

Rakouské hovězí řízky
11. 08. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Rakouské hovězí řízky: Maso opláchneme, odblaníme, osolíme, naklepeme. Při naklepávání je sypeme strouhankou, kterou do masa po obou stranách zaklepáváme, pokud možno ce největší množství. Vejce rozklepneme do hlubokého tal ... …více»

Dušené roštěnky po znojemsku

Dušené roštěnky po znojemsku
11. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Dušené roštěnky po znojemsku: Maso oplácheneme, odstraníme všechen tuk, okraje několikrát nařízeneme, aby se při pečení nekroutily, na navlhčeném prkénku lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme hladkou moukou. V kastrole ro ... …více»

Hovězí maso po stroganovsku

Hovězí maso po stroganovsku
11. 08. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí maso po stroganovsku: Odblaněné maso nakrájíme přes vlákno na plátky silné asi 2 cm, naklepeme a nakrájíme na tenké nudličky. Osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a prudce opečeme na rozehřátém másle. Přidáme na kol ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !