![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 11. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Steak se zeleným pepřem a těstovinami: Těstoviny uvaříme v osolené vodě.
Česnek prolisujeme, rajčata a papriku nakrájíme na malé kostičky a na másle osmažíme. Odstavíme z ohně, přidáme okapané těstoviny a nasekanou pažitku a vše promíchám ... …více»
|
![]() |
3. 11. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Babiččina rošťěná: V pekáči, ve kterém hodlám péct maso nechám rozpustit celou 250ti gramovou kostku sádla a na ně dám smažit cibulku.
Hovězí maso naklepu, osolím, opepřím, po ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pepřové steaky s rozmarýnem: Rozmarýn omyjte, osušte a lístky stáhněte z větviček. Pepř roztlučte nahrubo. Obojí smíchejte s olejem, medem a solí a udělejte marinádu. Steaky osušte ubrouskem a odstraňte všechny šlachy, eventuální ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pirohy s hovězím masem: Přibližně polovinu mouky zaděláme s vodou a kvasnicemi. Těsto necháme v teple nakynout asi dvojnásobně. V průběhu kynutí jej asi 2x srazíme vařečkou.
Vykynuté těsto vyválíme se zbytkem mouky. Z plá ... …více»
|
![]() |
25. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bělehradské řízky: Hovězí maso (zadní nebo přední) si nakrájíme na plátky, stejně jako normální řízek, nasolíme, napepříme, potřeme trochou česneku, posypeme vegetou, pokapeme olejem a necháme zaležet (den, či dva). Na ... …více»
|
![]() |
23. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na houbách s čabajkou na černém pivu: Plátky masa osolíme, opepříme a dohněda opečeme na přepuštěném másle.
Přidáme kolečka cibule, plátky čabajky a společně orestujeme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na nudličky, česnek rozetřeme a společ ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Panenka na pepřové omáčce: Panenku očistíme, osušíme a osmahneme z obou stran do zlatova. Masko vyjmeme, do výpeku přidáme červené víno a necháme vypařit vodu /zredukujeme o polovinu/, aby zůstala jenom chuť vínka. Přidáme 1/2 ... …více»
|
![]() |
21. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí kapsy plněné sójovými plátky: Sójové plátky přelijeme vroucí vodou s masoxem, 30 minut vaříme. Hovězí plátky do tenka naklepeme, po obou stranách oslíme, popepříme, vnitřní stranu potřeme hořčicí, vložíme sójový plátek potřený hoř ... …více»
|
![]() |
20. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická hovězí pečeně v pomalém hrnci: Hovězí maso, mírně prorostlé) omyjeme, osušíme, potřeme marinádou ze sušené hořčice, pikantní hořčice, pepře a trošky oleje. Maso svážeme a necháme odležet na chladném místě nejlépe přes noc.
Poté je ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí krk na zelenině s pivem: Hovězí maso svážeme tak, aby vznikl váleček a potřeme směsí oliv. oleje a koření Country. Dáme odležet do lednice nejlépe do druhého dne. Namočený římský hrnec naplníme směsí piva, cibule, rajčat, a v ... …více»
|