Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Bratislavský guláš v pomalém hrnci

Bratislavský guláš v pomalém hrnci
28. 08. 2009 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Bratislavský guláš v pomalém hrnci: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme ho na kostky a ty dáme do pomalého hrnce. Potom k masu dáme mrkev, petržel a celer, vče očištěné a nakrájené na nudličky. Přidáme i jemně nakrájenou cibuli. Směs osolí ... …více»

Minutkový guláš z hovězího

Minutkový guláš z hovězího
26. 08. 2009 Hovězí maso +++++++++_
Příprava receptu Minutkový guláš z hovězího: V hrnci zpěníme cibuli, přidáme k ní na kostičky nakrájené maso, orestujeme a zaprášíme sladkou paprikou. Mírně orestujeme a podlijeme vývarem. Přidáme kmín, sůl, protlak a majoránku a dusíme. Když je ... …více»

Tradiční hovězí guláš

Tradiční hovězí guláš
26. 08. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Tradiční hovězí guláš: Maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, přidáme pokrájené maso a opečeme. Zaprášíme paprikou, přidáme rajčatový protlak a opět osmahneme. Pak zalij ... …více»

Míchaný vylepšený guláš

Míchaný vylepšený guláš
25. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Míchaný vylepšený guláš: Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme a obojí nasekáme nadrobno. Veškeré maso i játra osmahneme na oleji, přidáme předem osmaženou cibulku, nasekaný česnek, koření, sůl, worc ... …více»

Guláš s červeným vínem

Guláš s červeným vínem
22. 08. 2009 Hovězí maso +++++++++-
Příprava receptu Guláš s červeným vínem: V kastrolu na 2 lžících oleje zlehka opečte nakrájenou slaninu, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, nechte zesklovatět a nakonec přidejte nakrájenou očištěnou kořenovou zeleninu. Přidejte na kostky ... …více»
 

Roštěnky po znojemsku

Roštěnky po znojemsku
22. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++-_
Příprava receptu Roštěnky po znojemsku: Maso na stranách nařízneme, naklepeme, opepříme a z obou stran osolíme. Posypeme hladkou moukou a rychle opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso si zatím dáme stranou. Na sádla zpěníme cibuli, přid ... …více»

Šašlik z hovězí svíčkové

Šašlik z hovězí svíčkové
22. 08. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Šašlik z hovězí svíčkové: Ze sojové omáčky, cukru a bílého vína si připravíme marinádu. Hovězí nakrájíme na širší nudličky a porek na silnější kolečka, a vše napícháme jako špíz. Špízy dáme nejméně na 1 hodinu marinovat. Poté ... …více»

Hovězí guláš se zeleninou

Hovězí guláš se zeleninou
21. 08. 2009 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Hovězí guláš se zeleninou: Maso nakrájíme na kousky a v tlakovém hrnci rozehřejeme tuk. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vhodíme maso a opékáme, až zešedne. Pak vmícháme koření a osolíme. Ještě chvíli dusíme, dokud se neodpa ... …více»

Hovězí guláš pro labužníky

Hovězí guláš pro labužníky
21. 08. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí guláš pro labužníky: Maso nakrájíme na kostky, v kastrolu rozehřejeme sádlo, usmažíme dozlatova nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř, papriku, rozkrájenou feferonku, protlak a vše necháme vydusit do tuku. G ... …více»

Falešný kančí guláš

Falešný kančí guláš
21. 08. 2009 Hovězí maso +++-______
Příprava receptu Falešný kančí guláš: Cibuli osmažíme na másle, přidáme slaninu, maso, pepř, rum, víno a dusíme. Měkké maso vyjmeme, přidáme hovězí vývar, jíšku a povaříme. Vrátíme maso, dochutíme citronovou šťávou. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !