![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bratislavský guláš v pomalém hrnci: Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme ho na kostky a ty dáme do pomalého hrnce. Potom k masu dáme mrkev, petržel a celer, vče očištěné a nakrájené na nudličky. Přidáme i jemně nakrájenou cibuli. Směs osolí ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Minutkový guláš z hovězího: V hrnci zpěníme cibuli, přidáme k ní na kostičky nakrájené maso, orestujeme a zaprášíme sladkou paprikou. Mírně orestujeme a podlijeme vývarem. Přidáme kmín, sůl, protlak a majoránku a dusíme. Když je ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tradiční hovězí guláš: Maso odblaníme a nakrájíme na kousky. Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na sádle dozlatova, přidáme pokrájené maso a opečeme. Zaprášíme paprikou, přidáme rajčatový protlak a opět osmahneme. Pak zalij ... …více»
|
![]() |
25. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Míchaný vylepšený guláš: Maso očistíme a nakrájíme na kousky. Cibuli a česnek oloupeme a obojí nasekáme nadrobno.
Veškeré maso i játra osmahneme na oleji, přidáme předem osmaženou cibulku, nasekaný česnek, koření, sůl, worc ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš s červeným vínem: V kastrolu na 2 lžících oleje zlehka opečte nakrájenou slaninu, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli, nechte zesklovatět a nakonec přidejte
nakrájenou očištěnou kořenovou zeleninu. Přidejte
na kostky ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky po znojemsku: Maso na stranách nařízneme, naklepeme, opepříme a z obou stran osolíme. Posypeme hladkou moukou a rychle opečeme na rozpáleném oleji. Opečené maso si zatím dáme stranou.
Na sádla zpěníme cibuli, přid ... …více»
|
![]() |
22. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šašlik z hovězí svíčkové: Ze sojové omáčky, cukru a bílého vína si připravíme marinádu. Hovězí nakrájíme na širší nudličky a porek na silnější kolečka, a vše napícháme jako špíz. Špízy dáme nejméně na 1 hodinu marinovat. Poté ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš se zeleninou: Maso nakrájíme na kousky a v tlakovém hrnci rozehřejeme tuk. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, vhodíme maso a opékáme, až zešedne. Pak vmícháme koření a osolíme. Ještě chvíli dusíme, dokud se neodpa ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš pro labužníky: Maso nakrájíme na kostky, v kastrolu rozehřejeme sádlo, usmažíme dozlatova nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř, papriku, rozkrájenou feferonku, protlak a vše necháme vydusit do tuku. G ... …více»
|
![]() |
21. 08. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Falešný kančí guláš: Cibuli osmažíme na másle, přidáme slaninu, maso, pepř, rum, víno a dusíme. Měkké maso vyjmeme, přidáme hovězí vývar, jíšku a povaříme. Vrátíme maso, dochutíme citronovou šťávou.
... ... …více»
|