Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Rychlá svíčková

Rychlá svíčková
12. 05. 2009 Hovězí maso +++++++-__
Příprava receptu Rychlá svíčková: Maso osolíme, dáme do hrnce, slaninu na kostičky, hodně cibule na kostičky, zelenina pod svíčkovou, olivový olej, citr.šťáva, kostka masoxu, koření divočina, vodu, aby plavalo. Na mírný plamen a přikl ... …více»

Španělský ptáček s mrkví

Španělský ptáček s mrkví
10. 05. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Španělský ptáček s mrkví: Vajíčka uvaříme natvrdo. Hovězí plátky jemně naklepeme, posolíme, popepříme a potřeme hořčicí. Na plátky pokládáme párek, čtvrtku vajíčka, čtvrtku okurky a kousek cibule. Plátky svineme a zavážeme nit ... …více»

Hovězí paštika

Hovězí paštika
10. 05. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí paštika : Kousky uvařeného hovězího rozmixujeme i se semínky jalovce. Vmícháme máslo. Touto směsí potřeme plátky bílé veky a popřípadě ozdobíme /vajíčko, pórek, paprika, chilli papričky....apod. / ... ... …více»

Biftek s brusinkami a citrónem

Biftek s brusinkami a citrónem
7. 05. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Biftek s brusinkami a citrónem: Z odleželé a odblaněné svíčkové ukrojíme 4 plátky tlusté 2-3 cm. Lehce je naklepeme, osolíme, opepříme a pak je upravíme do původního stavu a zvolna opékáme na dobře rozehřátém oleji po každé straně ... …více»

Zapečené sněhové roštěnky

Zapečené sněhové roštěnky
6. 05. 2009 Hovězí maso +++-______
Příprava receptu Zapečené sněhové roštěnky: Roštěnky naklepeme a po okrajích nařízneme. Osolíme a zprudka opečeme v rozpáleném tuku. Pokud potřebujeme pro menší děti velmi měkké maso, pak roštěnky podlijeme vodou nebo vývarem a podusíme doměkka ... …více»
 

Roštěná s omáčkou ze zeleného pepře

Roštěná s omáčkou ze zeleného pepře
4. 05. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Roštěná s omáčkou ze zeleného pepře: Roštěnou omyjeme, osušíme a po okrajích několikrát nařízneme. Potřeme olejem a necháme několik hodin odležet. Na rozpáleném oleji steaky opékáme z každé strany asi 3 minuty. Pak maso vyjmeme a teprve ... …více»

Mexický guláš se sýrem a šunkou

Mexický guláš se sýrem a šunkou
2. 05. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Mexický guláš se sýrem a šunkou: Na rozpáleném sádle nebo slanině osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osmažíme po všech stranách, přidáme koření, za stálého míchání podléváme vodou nebo vývarem. Vaříme 35-40 minut. Na ... …více»

Plněné hovězí kapsičky

Plněné hovězí kapsičky
1. 05. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Plněné hovězí kapsičky: Maso nakrájíme na plátky a dobře je vyklepeme. Řízky osolíme, opepříme a jemně potřeme hořčicí. Kostičky slaniny opražíme, přidáme rýži uvařenou do poloměkka, žampiony a vajíčka nasekané nadrobno. Oc ... …více»

Špízy hovězí a cuketa

Špízy hovězí a cuketa
1. 05. 2009 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Špízy hovězí a cuketa: V misce smíchejte první tři přísady, zakryjte a dejte chladit. Maso, cuketu a cibuli napíchejte na osm jehel. Naskládejte je na talíř, zakapejte směsí oleje a octa, otočte, aby se obalily. Přetáhněte ... …více»

Hovězí roštěnka s jogurtovou omáčkou

Hovězí roštěnka s jogurtovou omáčkou
30. 04. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí roštěnka s jogurtovou omáčkou: Naklepané řízky osolíme, opepříme, na jedné straně poprášíme moukou a z obou stran osmahneme. Přendáme je na talíř. Vě výpěku spěníme cibuli a pak přidáme nakrájenou okurku a kapary. Přichutíme sarde ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !