![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špikované hovězí: Maso prošpikujeme nakrájenou slaninou ve směru svalových vláken.
V misce rozmícháme 1 lžíci oleje, prolisovaný česnek, hořčici, majoránku, pálivou papriku a sůl. Směsí potřeme povrch masa. Dáme ho na ... …více»
|
![]() |
30. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí rolka: Hovězí maso rozřežeme na široký plát, který vyklepeme, osolíme a opepříme. Potřeme hořčicí, obložíme nasekanou cibuli a tenkými plátky slaniny.
Mleté vepřové maso smícháme s vejcem, strouhankou, se s ... …více»
|
![]() |
28. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek na zeleném pepři: Plátky svíčkové naklepeme, osolíme a zakápneme worcesterovou omáčkou a olejem, vetřeme do masa a necháme uležet. Oloupeme brambory a na opravdu jemné kousky nasekáme kapii a petrželku, toto promícháme ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekané bifteky: Maso umeleme, osolíme, opepříme. Cibuli nameleme a přidáme k umletému masu. Dle potřeby přidáme hladkou mouku. A formujeme bifteky, které osmahneme po obouch stranách. Podáváme s kaší. ... ... …více»
|
![]() |
27. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek s hermelínem: Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme z obou stran na rozpáleném oleji. Orestované maso vyndáme a výpek zahustíme moukou, zalijeme vodou, osolíme a provaříme. Na hotové maso ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steak s cibulí: Maso umyjeme, osušíme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Potom maso vyndáme na talíř, do výpeku dáme cibuli nakrájenou na kolečka, osolíme, posypeme bazalkou a osmahneme do poloměkka. T ... …více»
|
![]() |
25. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka plněná nivou: Plátky roštenky odblaníme, rozklepeme na tenko, vetřeme do nich z jedné strany trochu česneku rozetřeného se solí a worcestrovou omáčkou, na druhou stranu navršíme rozdrobený sýr, přeložíme, okraje se ... …více»
|
![]() |
24. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Asu z koňského masa: Maso nakrájíme na větší kostičky a opečeme na rozpálené pánvi na tuku. Opečené maso vložíme do hrnce, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme, spolu s rajským protlake přidáme k masu. ... …více»
|
![]() |
24. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí nudličky : Roštěnky odblaníme, očistíme a nakrájíme na nudličky. V teflonové pánvi nebo ve woku rozpálíme olej a osmahneme maso ze všech stran. Dáme maso stranou, přidáme olej, česnek a část cibule nebo pórku, p ... …více»
|
![]() |
23. 04. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí steak s cibulí a bazalkou: Maso osolíme, opepříme a opečeme zprudka na rozpáleném oleji. Potom trochu stáhneme oheň a maso pravidelně obracíme. Pak maso vyndáme na talíř, do výpeku dáme cibuli nakrájenou na kolečka, osolíme, po ... …více»
|