Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí na mexický způsob

Hovězí na mexický způsob
26. 10. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí na mexický způsob: Hovězí maso nakrájíme na kostičky a podusíme do měkka. Maso vyjmeme a ve zbylé šťávě doplněné vodou zamícháme základ do pokrmu Vitana Minutka Mexiko dle návodu. Vaříme asi 20 minut, protože Minutka Me ... …více»

Steaky ve vermutu

Steaky ve vermutu
24. 10. 2008 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Steaky ve vermutu: Patky masa naklepeme a prudce opečeme v rozpáleném oleji s odpeckovanými olivami. Každou stranu masa opékáme asi 3 minuty. Během přípravy pánví pohybujeme, aby se maso nepřichytilo. Plátky vyjmeme oso ... …více»

Fazolky se zeleninou a hovězím

Fazolky se zeleninou a hovězím
23. 10. 2008 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Fazolky se zeleninou a hovězím: Maso nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. Zeleninu očistíme a omyjeme. Pórek rozkrájíme na kolečka, oloupanou mrkev a celer pokrájíme na kostičky. Fazolky omyjeme a nalámeme na kousky. Kapustu na . ... …více»

Grilované hovězí maso se zeleninou

Grilované hovězí maso se zeleninou
22. 10. 2008 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Grilované hovězí maso se zeleninou: Svíčkovou nakrájíme na středně silné plátky a ponoříme do marinády. Maso necháme v marinádě 30 minut, potřeme olejem a grilujeme spolu se zelenými paprikami do dohotovení. Podáváme se solí a omáčkou . ... …více»

Hovězí nudličky na víně

Hovězí nudličky na víně
22. 10. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí nudličky na víně: Naklepané hovězí maso nakrájíme přes vlákna na nudličky, osmahneme je na sádle, zaprášíme moukou a paprikou, osmahneme, podlijeme trochou vína a vody a dusíme pod pokličkou. Při dušení maso občas zamí ... …více»
 

Staropražská svatební mísa

Staropražská svatební mísa
21. 10. 2008 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Staropražská svatební mísa: Očištěné zelí okmínujeme a dusíme doměkka. Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky, částečně rozpustíme, osmahneme na ní drobně nakrájenou cibulku, zaprášíme paprikou, provaříme, dochutíme solí, cukre ... …více»

Prekmurský guláš

Prekmurský guláš
21. 10. 2008 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Prekmurský guláš: Cibule oloupeme. Jednu cibuli nakrájíme na tenká kolečka a odložíme stranou. Zbytek nakrájíme na menší kousky, ale ne úplně nadrobno. Maso podle potřeby očistíme, pokud chceme, a nakrájíme kostky. . ... …více»

Avignonský rumpsteak s cibulí

Avignonský rumpsteak s cibulí
21. 10. 2008 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Avignonský rumpsteak s cibulí: Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé kousky roztrhaný bobkový list, tymián a řádně opepříme. Přilijeme víno a vývar (z . ... …více»

Pivní guláš s haluškami

Pivní guláš s haluškami
20. 10. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pivní guláš s haluškami: Na sádle osmažíme cibulku do zlatova, přidáme hovězí nudličky, sůl, mletou červenou papriku a zalijeme cca 1,5 dcl piva a 1,5 dcl vody. Pak přidáme utřený česnek, majoránku, kmín a dusíme v tlakovém ... …více»

Hovězí rostbíf po francouzsku

Hovězí rostbíf po francouzsku
20. 10. 2008 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí rostbíf po francouzsku: Na přípravu tohoto pokrmu vybereme nízký roštěnec stejnoměrného tvaru o váze 800 - 1000 g. Maso zbavíme blan, omyjeme a osušíme. Potřeme olejem a opepříme. Stlačíme ho do těsné nádoby, zakryjeme fólií ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !