![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravské roštěnky na chlebu: Naklepané roštěnky nařízneme, osolíme a poprášíme paprikou. Maso opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Porce masa položíme na krajíce chleba pomazané hořčicí. Na roštěnky navršíme čalamádu a s ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí řízky naruby zapečené s tatarkou v troubě: Naklepat maso, osolit, ovegetovat, obalit pouze va strouhance(hodně přitlačit, aby strouhanka držela). Dát rozpálit tuk na pánvičku a předehřát troubu. Maso potom opatrně obalit v rozkvedlaném ... ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso se salámem a sýrem: Na kostičky nakrájenou cibuli osmahneme na tuku dozlatova. Přidáme na větší kostky nakrájené maso a osmahneme ho po všech stranách. Osolíme, opepříme, přisypeme mouku a znovu chvíli smažíme. Podli . ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky s růžičkovou kapustou: Růžičky povaříme 2 až 5 min. v osolené vodě. Scedíme, zchladíme pod tekoucí studenou vodou a necháme okapat. Růžičky rozebereme na lístky. Oloupané a omyté brambory nastrouháme na tenké plátky. Vlož . ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pekáček plný masa, hub a brambor: Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme na plátky. Houby chvíli máčíme ve vodě, pak je povaříme, slijeme a orestujeme na kosku másla.
Cibuli nakrájíme nadrobno, rajčata oloupeme a nakrájíme ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s fazolkami a mandlemi: Fazolky spaříme horkou vodou a necháme okapat. V misce našleháme vidličkou olej, nasekanou petrželku, sůl, pepř a nakrájený česnek. Loupané slané mandle nasekáme nahrubo. Maso omyjeme, osušíme a nak . ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové řezy s červeným zelím: Cibuli oloupeme a nadrobno pokrájíme. Rozehřejeme 2 lžíce přepuštěného másla a osmahneme na něm cibuli, badyán a skořici. Vmícháme červené zelí a přilijeme víno. Pod poklicí dusíme 30 min. Hovězí svíč ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky s broskví a hermelínem: Roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a po jedné straně opečeme na oleji.
Vložíme do vymazaného pekáčku syrovou stranou dolů, navrch dáme půlky kompotovaných broskví, půlky hermelí ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moskevský guláš s kečupem:
Maso zbavíme tuhých blan a šlach a nakrájíme je na menší kousky. Na rozehřátém tuku zpěníme cibuli, přidáme nakrájené maso, papriku, sůl, pepř. Za stálého míchání necháme maso osmažit, posypeme h . ... …více»
|
![]() |
15. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pečeně v kabátku: Kuřecí prsíčka rozemeleme nebo umixujeme se smetanou vmícháme vejce, sůl, pepř a nasekané povařené kaštany. Promícháme a necháme vychladit. Svíčkovou osolíme, opepříme a zprudka ze všech stran opečeme ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |