![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
27. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lehké hovězí maso: 1. Na marinádu smícháme 2 lžíce sójové omáčky, sezamový olej a cukr. Maso nakrájíme na tenké proužky a smícháme s marinádou. Necháme odležet. Rýži uvaříme, na poslední 4 minuty přidáme i hrášek.
2. ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kližka na sladkokyselo: 1. Sušené švestky opláchneme, rozpůlíme a vložíme do mísy. Zalijeme je směsí červeného vína a vinného octa a asi 30 minut necháme stát, aby nabobtnaly.
2. Hovězí maso očistíme, opláchneme a osušíme ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Španělské ptáčky s celým vejcem: 1. Omyté a osušené maso rozdělíme přes vlákno na 4 části a rozklepeme na tenké plátky. Z obou stran je osolíme a opepříme.
2. Plátek potřeme hořčicí, poklademe plátkem slaniny, kouskem listu pórku, ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Anglický rostbíf s jogurtovou omáčkou: Rostbíf připravíme jako anglický rostbíf.
Jogurtová omáčka:
V misce smícháme zelený pepř, hořčici, med, jogurt a bazalku. Dobře promícháme a směsí pomažeme plátky rostbífu.
Podáváme s opečený ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anglická pečeně na studeno: Maso opereme, 1 den před přípravou marinujeme v zelenině a oleji, necháme v chladu a osolíme. Druhý den rozpálíme tuk, vložíme marinované maso a dáme do horké trouby. Pečeme rychle a tak, aby z masa n ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí s paprikami: Maso vložíme do litru a půl vařicí osolené vody a asi 2 hodiny mírně povaříme doměkka. Oloupané brambory rozpůlíme, očištěné papriky, spařená oloupaná rajčata rozkrájíme na čtvrtky. Po hodině varu př ... …více»
|
![]() |
26. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Basturma z Gruzie: Ve velké míse smíchat bazalku, nastrouhanou cibuli, olej, sůl, pepř a ocet. Přidat maso, dobře ho obalit marinádou a nechat odpočinout po 6 hodin při pokojové teplotě. Během marinování zamícht maso ka ... …více»
|
![]() |
26. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš huštěný chlebem: Maso očistíme a nakrájíme na kostičky. Najemno nakrájenou cibuli osmahneme na sádle. Přidáme maso, česnek a všechno koření. Podlijeme vodou. Chleba nadrolíme najemno a jednu polovinu chlebových ... ... …více»
|
![]() |
26. 10. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí v sýrovém těstíčku: Kaši uvaříme podle návodu. Ochutíme ji solí, pepřem a muškátem a dáme chladit. Maso v kastrolu potřeme 1 lžící oleje, osolíme, opepříme a dáme péci do předehřáté trouby (200 °C) asi na 40 minut. Na om ... …více»
|
![]() |
26. 10. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šumavský závitek: Sušené houby předem namočíme, nakrájíme na drobnější kousky, podusíme na másle, přidáme rozšlehaná osolená vejce a necháme ztuhnout na smaženici. Plátky masa naklepeme natenko, opepříme, osolíme, na k ... …více»
|