Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Moskevský guláš s kečupem

fotka Moskevský guláš s kečupem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 90 min
Hodnocení:  +-________
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Moskevský guláš s kečupem:

600-750 g hovězího masa  | 80 g oleje nebo sádla  | 200 g cibule  | 10 g sladké mleté pap­riky  | 30 g hladké mouky  | 2 lžíce pikantnějšího kečupu  | 1/2 až 3/4 l vývaru  | dle chuti: sůl a pepř

Postup přípravy receptu Moskevský guláš s kečupem:


Maso zbavíme tuhých blan a šlach a nakrájíme je na menší kousky. Na rozehřátém tuku zpěníme cibuli, přidáme nakráje­né maso, papriku, sůl, pepř. Za stálého míchání necháme maso osmažit, posypeme ho moukou a znovu necháme zapražit. Stále mícháme a postupně přiléváme horký vývar. Zamícháme kečup a bud du­síme pod pokličkou za častého míchání (a případného podlévá­ní až je maso měkké, nebo dě­láme v papiňáku 30-40 minut. Na talíři můžeme porce masa zdobit syrovou různě nakráje­nou cibulí. Místo cibule můžeme na porci masa přidat necelou lží­ci zakysané smetany.


Fotky receptu Moskevský guláš s kečupem:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Moskevský guláš s kečupem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !