Použité suroviny receptu Florentské dušené hovězí:
500 g hovězího zadního masa
| 5 lžic oleje
| 30 g cibule
| rozmarýn
| sůl
| mletý pepř
| 0,2 l červeného vína
| rajský protlak
| hovězí vývar
| 500 g brambor
Postup přípravy receptu Florentské dušené hovězí:
Na rozehřátém oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli, přidáme trochu rozmarýnu, osolené, opepřené a na plátky nakrájené hovězí maso a dobře opečeme po obou stranách. Potom přilijeme víno, vývarem rozředěný rajský protlak a dusíme na mírném ohni asi jeden a půl hodiny. Potom přidáme na kostky nakrájené oloupané syrové brambory a dusíme dalších 20 minut.
Fotky receptu Florentské dušené hovězí:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!