Postup přípravy receptu Hovězí guláš s bramborami:
Maso nakrájíme na menší kousky. Na oleji osmažíme dorůžova jemně nasekanou cibuli, přidáme mletou papriku, česnek utřený se solí a maso. Společně chvíli opékáme, potom mírně podlijeme teplou vodou vždy, když se tuk odděluje od šťávy. K poloměkkému masu přidáme na kolečka nakrájená a oloupaná rajčata a pepř. Dusíme velmi zvolna. Až začne maso měknout, přidáme na kostky nakrájené a oloupané brambory, můžeme přidat na nudličky nakrájený paprikový lusk a zalijeme potřebným množstvím vody. Když se brambory v guláši uvaří, několik jich vidličkou rozmačkáme o stěnu nádoby. Promícháme a podáváme v miskách nebo polévkových talířích.
Fotky receptu Hovězí guláš s bramborami:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!