Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 23.01. 2025
Dnes má svátek Zdeněk
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí guláš s černým pivem

fotka Hovězí guláš s černým pivem
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++-_____
Počet hodnocení: 5

Použité suroviny receptu Hovězí guláš s černým pivem:

500 g hovězí zadní  | 2 ks cibule  |  sůl, pepř  |  sladká paprika  | 0,5 l černé pivo  |  olej  |  hladká mouka  |  česnek podle chuti

Postup přípravy receptu Hovězí guláš s černým pivem:

Na oleji (nebo na sádle) osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, okořeníme solí a pepřem a opečeme.
Poté posypeme paprikou, promícháme a podlijeme trochou vody a černým smajlík . Podusíme až je maso dostatečně měkké. Můžeme též dusit v "papiňáku".

Chvíli před dokončením zahustíme moukou rozmíchanou v troše vody a povaříme. Pokud je guláš hodně hustý, přilejeme trochu vody. Pokud je řídký, zahustíme moukou ještě jednou. Dle chuti přidáme rozetřený česnek.

Podáváme nejlépe s chlebem, ale může být i knedlík... Záleží na každém z vás čemu dá přednost.


Fotky receptu Hovězí guláš s černým pivem:

Hovězí guláš s černým pivem
Hovězí guláš s černým pivem
Fotky vložil: damami 
Hodnocení receptu Hovězí guláš s černým pivem
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !