Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.12. 2025
Dnes má svátek Miloslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí pečeně štěpánská

fotka Hovězí pečeně štěpánská
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++++++_
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí pečeně štěpánská:

750 g hovězího zadního  | 40 g slaniny  | 3-4 vejce  |  sůl  |  pepř  | 120 g tuku  | 250 g cibule  | 1200 ml vody  | 100 g hladké mouky

Postup přípravy receptu Hovězí pečeně štěpánská:

Maso protkneme slaninou, do masa vyřízneme kapsu a opatrně vložíme vejce uvařená natvrdo. Otvor uzavřeme jehlou a maso osolíme a opepříme. Cibuli osmahneme na tuku, přidáme maso, krátce opečeme, zalijeme vodou, přikryjeme poklicí a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a zvolna prováříme. Šťávu přecedíme, dle potřeby přisolíme.


Fotky receptu Hovězí pečeně štěpánská:

Hovězí pečeně štěpánská
Hovězí pečeně štěpánská
Fotky vložil: MichelePrg,Vikitorie 
Hodnocení receptu Hovězí pečeně štěpánská
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !