Jiří Lábus v komedii MilionJiří Lábus v komedii Milion Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 02.12. 2025
Dnes má svátek Blanka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí perkelt

fotka Hovězí perkelt
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 70 min
Hodnocení:  +++++++___
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Hovězí perkelt:

1 kg hovězího masa  | 100 g sádla  | 2 velké cibule  | 4 stroužky česneku  | 2 paprikové lusky  | 3 rajčata  | 2 lžíce rajčatového protlaku  | 1 lžička sladké papriky  |  sůl, pepř

Postup přípravy receptu Hovězí perkelt:

Cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno, česnek oloupeme a nasekáme. V pánvi rozpustíme sádlo a cibuli i česnek v něm zpěníme. Přidáme paprikové lusky nakrájené na proužky a krátce orestujeme. Hovězí maso nakrájené na malé kostky přidáme do pánve k zelenině a dusíme až do změknutí. Dle potřeby podléváme vodou. K poloměkkému masu přidáme spařená, oloupaná, pokrájená rajčata, protlak a okořeníme sladkou paprikou, solí a pepřem. Servírujeme ozdobené plátky rajčat, cibulovými i paprikovými kroužky a snítkou petrželky.


Fotky receptu Hovězí perkelt:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Hovězí perkelt
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !