Postup přípravy receptu Hovězí steak s houbami a kuskusem:
Žampiony omyjeme, očistíme, oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Hovězí steak mírně naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou. V pekáčku opečeme maso z obou stran na rozehřátém oleji, vyndáme je a uschováme v teple. Na zbylém oleji orestujeme houby, vrátíme opečené maso, dochutíme sojovou omáčkou, podlijeme vývarem a dáme do trouby péct. Feferonku zbavíme semínek a nakrájíme na tenké proužky, česnek pokrájíme na plátky a oboje přidáme do pekáčku k masu. Brokolici rozdělíme na růžičky, krátce povaříme v mírně osolené vodě, scedíme a necháme okapat. Kuskus zalijeme vařící vodou, osolíme a necháme nabobtnat. Při podávání servírujeme maso s houbovou směsí, růžičkami brokolice a kopečkem kuskusu. Ozdobíme sekanou petrželkou.