Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Irské dušené maso

fotka Irské dušené maso
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 65 min
Hodnocení:  ++++++++__
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Irské dušené maso:

1 kg hovězí kližky  | 700 g brambor  | 300 g cibule  | 300 g mrkve  | 1 pórek  | 1 palička česneku  |  hladká mouka  |  olivový olej  |  sůl, pepř  |  petržel  |  bazalka  |  tymián  |  bobkový list  | 0,5 l irského stoutu

Postup přípravy receptu Irské dušené maso:

Pokrájené maso (místo hovězího může být i skopové nebo jehněčí) obalíme v mouce a osmažíme na oleji. Přendáme do kastrolu, podlejeme stoutem (Guiness, Murphy's, Beamish a pod.), osolíme, opepříme, přidáme bylinky a zvolna dusíme. Na stejném oleji osmahneme hrubě krájenou cibuli a jemně krájený česnek a přidáme k masu. Dusíme téměř doměkka. Potom přidáme na kostky nakrájené brambory a mrkev a na kolečka nakrájený pórek a dusíme ještě asi půl hodiny.


Fotky receptu Irské dušené maso:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Irské dušené maso
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !