Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 06.01. 2025
Dnes má svátek Tři králové
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Písecká hovězí špička

fotka Písecká hovězí špička
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 60 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 1

Použité suroviny receptu Písecká hovězí špička:

800 g hovězí zadní maso  | 30 g slanina  | 3 lžíce sádlo  | 1 cibule  | 2 lžíce hladká mouka  | 1 lžíce sardelová pasta  | špetka sůl, pepř

Postup přípravy receptu Písecká hovězí špička:

Opláchnutý váleček hovězí špičky prošpikujeme slaninou, osolíme, a opepříme. Na sádle osmahneme dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. V základu maso po všech stranách opečeme, podlijeme vodou a pod poklicí za častého podlévání a přelévání dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, zasmahneme, přidáme sardelovou pastu, promícháme a zalijeme vodou nebo vývarem a dobře provaříme. Maso rozdělíme na porce, upravíme na talíře, přelijeme horkou omáčkou a podáváme s knedlíky nebo dušenou rýží . Jako doplněk můžeme podávat zeleninový salát.


Fotky receptu Písecká hovězí špička:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Písecká hovězí špička
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !