Vložil: | damami |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 40 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 69 |
|
|
Použité suroviny receptu Rizoto s hovězím masem:
200 g hovězího masa
| 1 cibule
| 1 mrkev
| 50 g hrášku
| 1 hrnek kulatozrnné rýže
| 1,5 hrnku hovězího vývaru - může být i z kostky, nebo jiný vývar
| sůl
| mletá červená paprika
| 1 lžíce sádla
Postup přípravy receptu Rizoto s hovězím masem:
Na sádle si zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájené maso a necháme chvilku podusit. Přidáme na kostky nakrájenou mrkev a hrášek.
Rýži si propláchneme vřelou vodou a přidáme ke směsy, osolíme a přidáme mletou papriku. Promícháme, zalijeme vývarem a dáme do předehřáté trouby na 200°C asi na 20 minut péct.
Hotové rizoto podáváme s kyselou okurkou nebo zeleninovým salátem.
Fotky receptu Rizoto s hovězím masem:
Fotky vložil: damami,Marci7,zanedz,MichelePrg,meluzína,Bezinka