Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Steak na černém pepři

fotka Steak na černém pepři
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Steak na černém pepři:

4 kusy steaků po 200 g  | 2 lžíce oleje  | 6 lžic celého černého pepře, drceného  | 40 g másla  | 3 lžíce konaku  | 60 ml bílého vína  | 125 ml ušlehané šlehačky (pevné a husté)

Postup přípravy receptu Steak na černém pepři:

Steaky po obou stranách potřeme olejem a obalíme je v drceném pepři. Ve velkém hrnci rozpustíme máslo a steaky osmahneme 2 - 4 minuty s každé strany. Délka smažení záleží na tom, jak propečený steak máme rádi. Přidáme konak a flambujeme. Pánev zapálíme zapalovačem (od pánve se držíme v bezpečné vzdálenosti a používáme pánev s nehořlavou rukojetí). Steaky vyndáme na horký talíř. Do pánve přilijeme víno a za stálého míchání povaříme asi 1 minutu. Přilijeme šlehačku a mícháme 1 - 2 minuty. Omáčku ochutíme a přelijeme přes steaky.



Fotky receptu Steak na černém pepři:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Steak na černém pepři
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !