300 g hovězí svíčková
| 300 g skopová kýta
| 200 g klobása
| 1 cibule
| 100 g olej
| špetka česnek, sůl, pepř
Postup přípravy receptu Ždiarská jehla:
Očištěnou svíčkovou a skopovou kýtu zbavenou přebytečného loje nakrájíme na menší kousky, které naklepeme paličkou, osolíme, opepříme a potřeme utřeným česnekem, zalijeme částí oleje a necháme v chladnu proležet. Před přípravou napichujeme na jehlici společně plátky klobásy, proležené maso a cibuli nakrájenou na kolečka. Pak pečeme v rozpáleném oleji nebo na grilu s dřevěným uhlím po všech stranách dozlatova. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory a jako doplněk zeleninové saláty.
Fotky receptu Ždiarská jehla:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!