![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 10. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Limetové jehněčí: Vývar vlijeme do hrnce a uvedeme do varu. Polévkovou zeleninu očistíme, omyjeme a pokrájíme na kostičky. Tymián opereme a osušíme, česnek oloupeme. Do vývaru dáme polévkovou zeleninu, bobkový list, ty ... …více»
|
![]() |
19. 10. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Arabský jehněčí špíz se zeleninou: Jehněčí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme ho na kostky nebo na plátky. Prolisujeme oloupaný česnek a rozetřeme ho s olejem a veškerým kořením. Přidáme maso a důkladně promícháme. Přikryjeme a marinuje ... …více»
|
![]() |
18. 10. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí špíz s cuketou : Maso nakrájíme na kousky velké asi 2 cm. Marinujeme je 2 hodiny v oleji, rozmíchaném s prolisovaným česnekem, citronovou šťávou, hořčicí, tymiánem, solí a pepřem. Cukety omyjeme a rozkrájíme. Střídavě ... …více»
|
![]() |
14. 10. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kůzlečí nebo jehněčí předek s nádivkou: Omyté maso otřeme, osolíme, v hrudí prořízneme kapsu, naplníme ji nádivkou a zašijeme. Chceme-li mít nádivky víc, dáme jí část do mikrotenového sáčku. Dáme-li nádivku péci zvlášť, je chutnější a šťa . ... …více»
|
![]() |
30. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vykostěný jehněčí hřbet s bylinkami: Z jehněčího hřbetu odstraníme ostrým nožem přebytečný tuk a blanité vazivo. Tři stroužky česneku oloupáme, nakrájíme na tenké plátky a hřbet jimi podél páteře protkneme. Hrubě mletý pepř a sůl vetřeme ... …více»
|
![]() |
29. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety s česnekovou omáčkou: Česnek a cibuli oloupáme a nahrubo rozsekáme. V hrnci rozpustíme máslo a čenek s cibulí na něm za stálého míchání osmahneme, až zesklovatí. Přilijeme vývar, přidáme tymián a zakryté pokličkou 30 minut ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí hřbet po vídeňsku: Dobře omytý jehněčí hřbet osolíme, potřeme rozetřeným česnekem, vložíme na rozehřáté sádlo a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Po chvilce maso podlijeme vodou, přidáme cibuli, rozkrojenou mrkev a za čast ... …více»
|
![]() |
25. 09. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Orientální kuličky s jablečným pyré: Jablečné pyré ochutíme špetkou každého druhu koření. Maso dáme do mísy, přidáme prolisovaný česnek, vejce, strouhanku, mandle, rozinky a zbývající koření. Osolíme a dobře propracujeme. Na velké pánvi ... …více»
|
![]() |
17. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí hřbet na šalvěji: Maso vykostíme a odstraníme tuk a šlachy. Kořenovou zeleninu očistíme, opereme a nahrubo nakrájíme. Pekáč vytřeme olejem, vložíme jehněčí kosti a zeleninu a v předehřáté troubě (225 st.C)
přibližně 3 ... …více»
|
![]() |
16. 09. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí nebo telecí ragú : Nakrájené maso dáme do studené osolené vody, uvaříme do poloměkka a pak ho z vývaru vyndáme. Z kousku másla velikosti ořechu a několika lžic mouky si připravíme jíšku, zředíme ji vývarem, opepříme ... …více»
|