Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 31.03. 2025
Dnes má svátek Kvido
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Brambory s jehněčí svíčkovou a červenou čočkou

Brambory s jehněčí svíčkovou a červenou čočkou
24. 02. 2011 Jehněčí maso +++++++___
Troubu předehřejeme na 220°C. Brambory důkladně omyjeme, položíme na plech a pečeme v troubě na střední příčce asi 35 minut. Mezitím dáme čočku do slané vody a vaříme 10 minut, pak slijeme a necháme o ... …více»

Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s tymiánem

Jehněčí kotlety s jemnou omáčkou s tymiánem
10. 12. 2010 Jehněčí maso +++++_____
Česnek rozmačkáme. Tvaroh s mlékem a tymiánem řádně prošleháme. Maso naklepeme a podle chuti osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji řádně opečeme jehněčí kotletky doměkka. Hotové jehněčí přendáme n ... …více»

Jehněčí guláš s rajčaty

Jehněčí guláš s rajčaty
15. 09. 2010 Jehněčí maso +++++-____
Na másle zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách ho opečeme. Pak maso vyjmeme a v témž tuku osmažíme na nudličky nakrájenou mrkev, cibuli a jakmile se voda ze zeleniny odpař ... …více»

Špíz z jehněčího masa s lilkem

Špíz z jehněčího masa s lilkem
17. 08. 2010 Jehněčí maso ++++++____
Jehněčí maso nakrájíme na asi 4 cm velké kostky. Smícháme citronovou šťávu s 2 lžícemi olivového oleje, přelijeme maso a promícháme. Okořeníme pepřem a solí, přidáme pár plátků cibule. Necháme asi 5 h ... …více»

Jehněčí s křenovou krustou

Jehněčí s křenovou krustou
31. 05. 2010 Jehněčí maso +++++_____
Jehněčí kýtu očistíme. Omyjeme ji, osušíme, nasolíme a na rozpáleném oleji v pekáčku ze všech stran opečeme. Pekáček přendáme do trouby vyhřáté na 190 stupňů a kytu necháme péct. Během pečení ji přelé ... …více»
 

Jehněčí pečeně na čerstvých bylinkách

Jehněčí pečeně na čerstvých bylinkách
18. 05. 2010 Jehněčí maso +++++_____
Maso odblaníme, omyjeme a nasolíme. Bylinky smícháme s olejem. Směsí potřeme jehněčí kýtu a necháme 4 hodiny uležet. Pak pečeme ve vyhřáté troubě asi 20 minut. Maso musí být na řezu růžové, štavnaté, ... …více»

Nižborský jehněčí hřbet

Nižborský jehněčí hřbet
15. 05. 2010 Jehněčí maso +++++-____
Z očištěného hřbetu odřežeme lůj a tuk. Maso prošpikujeme stroužky česneku a potřeme směsí připravenou z citronové kůry, šťávy, majoránky a soli. Vložíme do pekáčku a zakryjeme alobalem. Pečeme v pře ... …více»

Jehněčí kotlety s chilli a pepřem

Jehněčí kotlety s chilli a pepřem
12. 05. 2010 Jehněčí maso ++++++____
Kotlety jemně naklepeme. Do oleje přidáme nakrájený česnek, vločky chilli, oregano, kůru a šťávu z citronu, promícháme a maso naložíme. Posypeme solí, nakrájenými olivami a maso několikrát obrátíme. M ... …více»

Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na víně s rozmarýnem

Jehněčí kýta s anlickou slaninou, na víně s rozmarýnem
22. 04. 2010 Jehněčí maso ++++++____
Z oleje, hořčice a koření připravíme marinádu, kterou maso dobře potřeme, dáme do pekáče a pečeme asi 45 minut. Občas podlijeme červeným vínem, aby se nám maso a šťáva nepřipálily. Cibuli si oloupem ... …více»

Sváteční masový pekáč s více druhy masa

Sváteční masový pekáč s více druhy masa
7. 04. 2010 Jehněčí maso +++++++___
Příprava receptu Sváteční masový pekáč s více druhy masa: Všechno maso nakrájíme na kostky. Pórek si nakrájíme na kolečka a mrkev také. Vývar si svaříme s mletým pepřem, novým kořením, bobkovým listem, prolisovaným česnekem a osolíme. Vymastíme si pekáč s ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !