Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Žebírka s bylinkovou omáčkou

Žebírka s bylinkovou omáčkou
8. 06. 2008 Jehněčí maso +++++++-__
Příprava receptu Žebírka s bylinkovou omáčkou: Do mixéru vložíme petrželku, kapary, sardelku, šalotku, česnek, citronovou šťávu, bazalku a víno a rozmixujeme. Promícháme s olivovým olejem, podle chuti přisolíme a necháme rozležet. Všechny suroviny ... …více»

Jehněčí dušené kolínko

Jehněčí dušené kolínko
8. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí dušené kolínko: Omyté a osušené špalíky kolena osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. V kastrolu rozpálíme polovinu oleje, vložíme kolena a opečeme je dohněda. Maso pak uchováme stranou. Do výpeku přidáme lžíci ... …více»

Jehněčí kýta na víně

Jehněčí kýta na víně
8. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kýta na víně: Osolenou jehněčí kýtu opečeme na másle, přidáme rozmarýn a nasekanou petrželku, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou doměkka. Česnek rozsekáme spolu s petrželkou, osmahneme na másle, zalijeme šťávou ... …více»

Dušené jehněčí se zelenými fazolkami

Dušené jehněčí se zelenými fazolkami
7. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené jehněčí se zelenými fazolkami: Maso zbavte tuku a omyjte pod tekoucí vodou. Krátce jej blanšírujte (ponořte do vroucí vody), poté z vody vyjměte. Stroučky česneku prolisujte a se solí vetřete do masa. Fazolky očistěte a drobně pokr ... …více»

Jehněčí žebra na rozmarýnu

Jehněčí žebra na rozmarýnu
7. 06. 2008 Jehněčí maso ++++-_____
Příprava receptu Jehněčí žebra na rozmarýnu: Žebírka naporcujeme na jednotlivé díly, osolíme a opepříme. Přidáme k nim lehce pokrájený rozmarýn. Paličky česneku vcelku seřízneme, lehce opepříme a osolíme. Žebra dáme do pekáčku, přidáme k nim čes ... …více»
 

Jehněčí na tymiánu

Jehněčí na tymiánu
7. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na tymiánu: Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce ji podusíme. Přidáme maso a opékáme. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochu ... …více»

Fazole s jehněčím

Fazole s jehněčím
7. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazole s jehněčím : Maso nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme, nasekáme nadrobno a spolu s masem osmahneme na oleji. Přidáme kmín a otrhané pokrájené lístky rozmarýnu. Podlijeme vývarem, přidáme rajčata a dusíme ... …více»

Lasagne s mletým jehněčím masem

Lasagne s mletým jehněčím masem
7. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Lasagne s mletým jehněčím masem: Parmazán nastrouhejte. Mozzarellu nechejte okapat a nakrájejte na kostičky. Rajčata spařte vroucí vodou, sloupněte a nadrobno nakrájejte. Očistěte polévkovou zeleninu. Oloupanou cibuli a česnek odděle ... …více»

Opilé jehněčí kotlety

Opilé jehněčí kotlety
6. 06. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Opilé jehněčí kotlety: Kotlety rozložíme v míse, zalijeme směsí sójové omáčky, oleje a limetkové kůry, zakryjeme a necháme marinovat v chladu minimálně 30 minut. Papáju nakrájíme na nudličky a zakapeme ji cherry. Cibulky na ... …více»

Zdravé karbanátky

Zdravé karbanátky
5. 06. 2008 Jehněčí maso ++________
Příprava receptu Zdravé karbanátky: Mrkev jemně nastrouháme a cibuli jemně posekáme. Maso smícháme s vejcem, zeleninou a kořením. Vytvarujeme 8 karbanátků, které smažíme z obou stran v oleji. ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !