![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí na šalvěji: Šalvěj opláchneme a nasekáme najemno. Oloupaný česnek utřeme se solí a promícháme ho se lžící oleje a šalvějí. Touto směsí potřeme jehněčí, vložíme do pekáče, podlijeme vínem a dáme do rozehřáté tro . ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí medailonky na víně: Z jehněčí kýty nakrájíme několik tenkých medailonků, osolíme je a opepříme. Opečeme po obou stranách na másle. Pak je podlijeme vínem, krátce podusíme a ihned podáváme. Vhodnou přílohou jsou brambory ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené jehněčí s vejci : Jehněčí kýtu rozdělíme na porce a pečeme na vepřovém sádle. Zpola upečené maso osolíme a opepříme. Úplně upečené maso zalijeme rozšlehanými osolenými vejci a chvíli zapékáme, ale dáváme pozor, aby vej ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kýta po římsku: Z očištěné jehněčí kýty nakrájíme silnější řízky, které opečeme ze všech stran na másle, oleji a rozkrájené slanině. Opečené maso podlijeme vínem a zmírníme oheň. Jakmile se víno odpaří, přilijeme výv ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotletky s rajčaty a koprem: Řádně kotlety omyjeme, mírně naklepeme, nařízneme jejich okraje, částečně uvolníme maso od kosti, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji je z obou stran opečeme a odložíme do nahřáté mísy. Ve zbylém ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s česnekovou majonézou: Kotlety omyjeme, osušíme, nařízneme na několika místech okraje a částečně nařízneme u kosti. Naklepeme, mírně osolíme, opepříme. Do majonézy vmícháme prolisovaný česnek, zelené bylinky, osolíme. Kotle ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zadělávané jehně: Očištěné jehněčí maso nakrájíme na větší kousky. V rendlíku rozpustíme 40 g másla a opečeme na něm kousky masa. V hrnku necháme povařit vývar s vínem a přidáme trochu soli a pepře. Tekutinu ... ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehně na rozmarýnu: MAso nakrájíme na menší kostky a na sádle prudce opečeme. Odstraníme přebytečný tuk, osolíme, opepříme, zalijeme bílým vínem, přidáme rozmarýn, česnek, sardelovou pastu a dusíme do měkka. Podle potřeb ... …více»
|
![]() |
15. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí medailonky na bílém víně: Z omyté, odblaněné kýty nakrájíme medailonky, které raději trochu nařízneme, mírně naklepeme, posolíme a popepříme. Na rozpáleném másle z obou stran medailonky opečeme, podlijeme bílým vínem, které ok ... …více»
|
![]() |
13. 05. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálský jehněčí hřbet: Pro 2 osoby osolte a opepřete 400 g jehněčího hřbetu. Smíchejte lžičku provensálských bylinek se 2 lžícemi olivového oleje, maso jím potřete a nechejte marinovat. Maso opečte ze všech stran na lžíci o ... …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |