Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Horký hrnec

fotka Horký hrnec
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 120 min
Hodnocení: Žádné hodnocení
Počet hodnocení: 0

Použité suroviny receptu Horký hrnec:

750 g jehněčího masa  |  olej  |  pepř  |  sůl  | 250 g nakrájené cibule  | 1 lžíce mouky  |  hovězí vývar  | 250 g nakrájené mrkve  |  houby, nakrájené  | 750 g brambor, oloupaných, nakrájených  |  máslo

Postup přípravy receptu Horký hrnec:

Troubu předehřejeme až na 200 stupňů Celsia.
Na oleji osmahneme maso, osolíme a opepříme. Maso odstraníme a odložíme do nějaké pečící mísy nebo kastrolu. V oleji osmahneme cibuli, přidáme mouku a vaříme, dokud mouka nezačne hnědnout. Vlijeme vývar, můžeme okořenit tymiánem. Na maso dáme mrkev, houby, vrstvu brambor, cibulovou směs a ukončíme vrstvou brambor, na které dáme máslo. Přikryjeme a pečeme jednu a půl hodiny. Před ukončením odkryjeme a necháme povrch zhnědnout.


Fotky receptu Horký hrnec:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Horký hrnec
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !