Použité suroviny receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem:
450 g libového jehněčího masa
| 10 stroužků česneku
| 100 g cibule
| 500 g brambor
| 1 kg mraženého nebo čerstvého špenátu
| 50 ml mléka
| 1/2 vejce
Postup přípravy receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem:
Jehněčí maso dusíme ve vodě s polovinou jemně nakrájené cibule a stroužkem česneku. Když je maso skoro měkké, přidáme brambory na kostičky a dusíme doměkka. Ke konci dochutíme druhým stroužkem česneku. Špenát spaříme, nasekáme a dáme dusit do trochy vody. Přidáme zbytek cibule a dusíme asi 5 min. Na závěr přidáme vejce rozšlehané s mlékem.
Fotky receptu Jehněčí na česneku s bramborem a dušeným špenátem:
K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!