30. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králičí nudličky na houbách: Na másle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, na které podusíme houby. Zvlášť na oleji opečeme připravené nakrájené maso, posypeme 1 lžící solamylu. Po několika minutách přidáme worcester, červené víno ... …více»
|
30. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotlety z králíka jako minutka: Kotlety naklepeme, osolíme, lehce poprášíme moukou a na rozpáleném másle na každé straně 3 minuty opékáme. Hotové kotlety přendáme na horkou mísu, z pánve slijeme polovinu másla (použijeme na omaštění ... …více»
|
30. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík marinovaný - smažený: Očištěného králíka nakrájíme na porce a pokud možno je vykostíme. Připravíme marinádu z nasekané cibule, česneku, petrželky, oleje, octa, soli a koření. Porce tím potřeme a vložíme těsně na sebe do mí ... …více»
|
30. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Naložený smažený králík: Odblaněné, vykostěné a naporcované králičí maso vložíme do této marinády: šťáva z citronů, jemně nakrájená cibule, zelené natě, rozlámaný bobkový list, sůl, pepř a vody. Vše jemně promícháme v takové ... …více»
|
29. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík v pikantní omáčce: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Suroviny na marinádu smícháme.
Králíka podle potřeby očistíme a naporcujeme. Všechny porce naložíme do marinády a králíka necháme marinovat 2 dny. Po tuto dobu ... …více»
|
29. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík á la bažant: Očištěné maso prošpikujeme, osolíme opepříme. Maso naskládáme do pekáčku a přelijeme 1/2 kostkou rozehřátého másla.
Do půllitrové sklenice nakrájíme cibule, česnek, přidáme hořčici, kečup, sůl, pep ... …více»
|
28. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík žampionovník: Porce králíka potřeme solí a kari kořením. Prošpikujeme slaninou a narovnáme na dno tlakového hrnce s děravou podložkou. Přelijeme asi 2,5 dcl vody a pokropíme olejem. Dusíme 35 minut. Hotového králík ... …více»
|
28. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Venkovská králičí pečeně: Omytého králíka rozporcujeme na porce kolem 100-130 g a na 1 den naložíme do 1 litru podmáslí. Přidáme dva bobkové listy, tymián, mletý pepř. Přikryjeme a dáme do chladničky do druhého dne odležet.
... …více»
|
28. 07. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Vepřový králíček: Králíka stáhneme, vykucháme, očistíme, omyjeme (i zevnitř), vysušíme. Mezitím osmahneme na sádle nadrobno pokrájenou jednu cibuli, přidáme na kostičky nakrájenou krkovičku s přídavkem mletého kmínu a ... …více»
|
28. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Voňavý králíček: Vykostěná králičí stehýnka opatláme olejem, dijonskou hořčicí, osolíme, opepříme, do každého zamotáme rozmarýnku a na půlkroužky nakrájenou cibuli. Vložíme do vhodné misky, přikryjeme a necháme v le . ... …více»
|