![]() |
31. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík s masovou nádivkou: Nejdříve si připravíme nádivku. Na kostičky nakrájenou žemli navlhčíme mlékem. Maso umeleme a játra naškrábeme nožem. Máslo utřeme se žloutky do pěny, přidáme vymačkané žemle, maso, játra, ochutíme mu ... …více»
|
![]() |
31. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Naložený králík pečený s česnekem: Králíka potřeme solí s rozetřeným česnekem a necháme 2-3 dny ve vodě v chladu. Na pekáč nakrájíme cibuli, přidáme 2-3 bobkové listy, položíme na to králíka a pokmínujeme. Za občasného podlévání pečeme ... …více»
|
![]() |
31. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík naší babičky: Králíka omyjeme, potřeme hojně česnekem utřeným se solí a obložíme proužky slaniny. Cibuli nakrájíme na kolečka, rukama pomačkáme a obložíme králíka vně i uvnitř přímo na pekáči. Přidáme koření, zakap ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík v balíčku s bramborami: Tymián opláchneme a lístečky otrháme, popřípadě nasekáme. Stehna očistíme, vykostíme a omyjeme. Pak je příčně rozpůlíme (tím vzniknou přibližně čtverce), kousky masa osolíme, opepříme a posypeme tymiá ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kiliánův králík: Králíka naporcujeme, protáhneme slaninou a opečeme s kořením a máslem doměkka. Potom si připravíme omáčku. Česnek rozetřeme se solí a pepřem na kašičku. Za stálého míchání přidáváme žloutky a olej, až ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí pošušňáníčko: Králičí řízky rozklepeme do šířky, potřeme olejem a posypeme ďábelským kořením. Dáme na 3-4 hodiny odležet do chladu. Potom jednotlivé řízky poklademe kolečky uherského salámu a plátkem sýra, přeložím ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mňam králík: Maso z králíka omyjeme, osušíme a vykostíme, kousky lehce naklepeme, nasolíme a potřeme rozpuštěnou polovinou másla, okořeníme mletým kořením, zalijeme vínem a ponecháme v pekáči na chladném místě 24 ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Chalupářská masová směs: Maso nakrájíme na nudličky, které naložíme přes noc do marinády ze škrobu, vína a sójové omáčky. Pak je necháme okapat, osolíme a zprudka opečeme v rozpáleném oleji. Maso vyjmeme, do šťávy dáme plátky ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložené králičí kostičky: Králíka vykostíme a maso nakrájíme na kostičky, přidáme sůl, česnek, olej a necháme v chladu odležet přes noc. Maso dáme na tuk rozpálený na pánvi a restujeme. Před dokončením přidáme scezenou zelenin ... …více»
|
![]() |
30. 07. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na jehle: Odblaněné maso a slaninu nakrájíme na kostky asi 3 cm velké, cibuli na 1/2 cm silná kolečka. Na jehlu napichujeme střídavě maso, slaninu a cibuli do délky asi 15 cm. Okořeníme, osolíme a zvolna opékám ... …více»
|