![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík Co dům dal: Nejprve připravíme marinádu. Cibuli a česnek očistíme. Cibuli nakrájíme najemno, česnek na plátky. Přidáme kečup, hořčici, vegetu, víno, olej a mraženou zeleninu.
Porce králíka naskládáme do za ... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na leču: Omytou a očištěnou zeleninu nakrájíme (rajčata, cibuli na půl kolečka, papriku na nudličky) dáme do pekáčku. Přidáme naporcovaného osoleného králíka, pepř. Pečeme přikryté v troubě, když je ... ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecký králík: Králíka naporcujeme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Rajčata omyjeme, česnek oloupeme a vše nakrájíme na plátky. Troubu předehřejeme na 200°C. Na dno pekáče dáme nejprve vrstvu z poloviny cibu ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Naložený králík: Cibuli nakrájíme na jemno, česnek utřeme a vše řádně promícháme. Do směsi naložíme rozporcovaného králíka a necháme 24 hodin v ledničce. Potom pečeme pod pokličkou a podle potřeby podléváme. Můžeme .. ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divoký králík na belgický způsob: Sušené švestky a rozinky namočíme na několik hodin do vody, švestky pak vypeckujeme. Každou porci masa řádně prošpikujeme slaninou a vložíme je do nálevu připraveného z vína a octa ochuceného bobkovým ... …více»
|
![]() |
28. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na smetaně s houbami: Králičí maso vykostíme, nakrájíme na menší kousky, osolíme a opepříme. Opečeme v rozpáleném oleji, přidáme nakrájenou cibuli, očištěné a nakrájené houby a dusíme pod pokličkou. Podlijeme vínem, vývare ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík na švestkách a černém pivu: Maso prošpikujeme slaninou, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a necháme 30 minut odležet. Na tuku rozpustíme cukr, přidáme očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a orestujeme dozlatova. P ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí předek v pivní omáčce: Očištěnou a nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli osmahneme na tuku. Zalijeme vývarem, vložíme omyté a nasekané porce králíka, osolíme a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, při ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z králíka na houbách: Maso z hřbetů králíka odkostíme a dobře očistíme. Nakrájíme na menší kousky.
Na másle s trochou oleje zpěníme nakrájenou cibuli a přidáme kousky masa. Krátce orestujeme a přikryjeme poklicí. Nechám ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík s hořčicovou omáčkou: Naporcovaného králíka osolíme, opepříme a za občasného obracení ho osmahneme po všech stranách na oleji. Pak maso zakápneme vínem a když se vydusí, přidáme bobkové listy, drobně pokrájenou cibuli ... ... …více»
|