![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z králíka: Maso, které máme rozříznuté naklepané na plát osolíme z obou stran a z jedné potřeme hořčicí. Na tu stranu položíme plátky šunky. Na šunku rozprostřeme osolená, umíchaná vejce na sádle, položíme párky ... …více»
|
![]() |
7. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený králík, marinovaný v červeném víně: Králíka naporcujeme na 6 kusů. Slaninu nakrájíme na klínky a králíka prošpikujeme. Porce masa dáme do misky, posypeme kořením a na plátky nakrájenou zeleninou a přilijeme víno. Misku přikryjeme ... ... …více»
|
![]() |
6. 03. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní králík: Smícháme olivový olej a hořčici a pečlivě promícháme. Osolíme a opepříme.
Opláchneme staženého králíka, osušíme a rozdělíme na 6 porcí. Potřeme je hořčicí s olejem,vložíme do pekáče a vložíme do tro ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík jako divočina s brusinkovou omáčkou: Doba přípravy cca 1/2 hodiny naložení, druhý den se asi 2 hodiny peče.
Králíka odblaníme, prošpikujeme a naložíme na 24 hodin do červeného vína, česneku a koření.
Druhý den ho šoupneme do trouby, ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík se slivovicí a rozinkami: Na oleji osmahneme osolené a obalené v mouce čtvrtky králíka, vyjmeme a na oleji zpěníme na větší kousky nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek. Vrátíme králíka, okořeníme, zalijeme alkoholem, ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s jalovcem po česku: Do hrnku vlej sklenici vody a ocet, přidej jalovec, pepř a nechej chvíli povařit. Králíka umyj a ulož do hrnce, oblož ho nakrájenou cibulí a zalej připravenou marinádou. Na dva dny ulož na chladné mís ... …více»
|
![]() |
5. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kolínka s králičím masem: Nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na kostičky nakrájenou mrkev a celer a osmahneme. Maso nakrájíme na kousky, poprášíme moukou, přidáme k zelenině a opepčeme. Podlijeme vínem, osolíme, okoře ... …více»
|
![]() |
3. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na pivě se žampiony: 1. Králíka omyjeme, naporcujeme, ochutíme kořením a opečeme. Opečené maso vyjmeme.
2. Do výpeku dáme cibuli nakrájenou nadrobno a česnek, papriku a žampiony nakrájené ... ... …více»
|
![]() |
2. 03. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s uzeným sýrem: Pekáč vymažeme máslem a navrstvíme jemně nakrájenou cibuli. Na ni položíme porce osoleného, opepřeného a okmínovaného masa. Trochu podlejeme a přiklopené dusíme v troubě. Cibule by se měla rozvařit. P ... …více»
|
![]() |
29. 02. 2008 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v zeleninové omáčce: Na oleji orestujeme na jemno nakrájené cibule. Naporcovaného osoleného králíka dáme na cibuli a necháme zatáhnout z obou stran. Podlejeme podle potřeby vodou a zasypeme nakrájenou zeleninou. Jemně pos ... …více»
|