Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Králík na smetaně po domácku

Králík na smetaně po domácku
15. 03. 2008 Králičí maso ++++-_____
Příprava receptu Králík na smetaně po domácku: Kořenovou zeleninu společně s cibulí orestujeme do zlatova. Zastříkáme octem, přidáme lžičku hořčice a dáme dusit králíka. Měkkého králíka vyjmeme. Šťávu jemně zahustíme hladkou moukou, přidáme mléko ... …více»

Králík pečený v nádivce

Králík pečený v nádivce
15. 03. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík pečený v nádivce: Rohlíky nakrájíme na kostky, zalijeme mlékem, ve kterém jsme rozšlehali žloutky a necháme přes noc namočit. Přidáme změklou Ramu, krupici, trochu soli, muškátový květ a nasekanou zel. petžel, promíchá ... …více»

Nutrie na švestkách

Nutrie na švestkách
15. 03. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nutrie na švestkách: Ze šťávy z pomeranče, 1 - 2 lžičky povidel, nového koření a muškátového oříšku si uděláme marinádu, do které vložíme na kousky nakrajené maso. Necháme uležet v lednici. Na pánvičce osmahneme maso, tak ... …více»

Králík s liškami

Králík s liškami
15. 03. 2008 Králičí maso +_________
Příprava receptu Králík s liškami: Králíka dáme přes noc roztát do podmáslí, bude pak křehký. Maso osušíme. V hrnci rozpustíme olej a česnek v něm lehce orestujeme a vyjmeme. K oleji přidáme máslo, ve kterém lehce opečeme jednotlivé po ... …více»

Králík po lisabonsku

Králík po lisabonsku
15. 03. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Králík po lisabonsku: Suroviny na marinádu smícháme v hrnci a necháme přejít varem. Do vychladlé marinády vložíme králíka a ponecháme dva dny. Pak jej osušíme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na rozpuštěné slanině. P ... …více»
 

Králičí špíz s olivami a rozmarýnem

Králičí špíz s olivami a rozmarýnem
15. 03. 2008 Králičí maso +++++_____
Příprava receptu Králičí špíz s olivami a rozmarýnem: Maso z králičího hřbetu nakrájíme na kostky velikosti jednohubek a každý propíchneme špízovou jehlou. Kousky masa pak napichujeme střídavě s černými olivami (vypeckovanými) na větvičku rozmarýnu. Osol ... …více»

Králík po toskánsku

Králík po toskánsku
15. 03. 2008 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Králík po toskánsku: Králíka osolíme, obalíme v koření a necháme asi 8 hodin odležet. Cibuli, mrkev a celer nakrájíme na drobné kousky, česnek utřeme a vše osmahneme na tuku. Přidáme protlak, vložíme králíka, obložíme nak ... …více»

Jarní králík

Jarní králík
15. 03. 2008 Králičí maso ++________
Příprava receptu Jarní králík: Králíka rozčtvrtíme a připravíme si marinádu z vína, oleje, octa, vývaru, přidáme petrželku, hořčici, sůl, pepř a cukr. Maso marinádou potřeme vložíme do pečící fólie a necháme co nejdéle marinova ... ... …více»

Králičí hřbet na víně

Králičí hřbet na víně
14. 03. 2008 Králičí maso +++++-____
Příprava receptu Králičí hřbet na víně: Králičí hřbety podél páteře nařízneme a naplníme nasekanými bylinkami s rozdrceným jalovcem. Maso osolíme, opepříme, vložíme do pekáčku, poklademe plátky špeku a pečeme 20-30 minut v troubě vyhřáté na ... …více»

Králík s cibulovou omáčkou

Králík s cibulovou omáčkou
14. 03. 2008 Králičí maso +_________
Příprava receptu Králík s cibulovou omáčkou: Králičí předek omyjeme, osušíme a máčíme v mléku asi 3 hodiny. Poté králíka vyjmeme, omyjeme a vložíme do vařící osolené vody. Přidáme pepř, kousek cibule, mrkev a oprané bylinky. Zvolna vaříme, až je ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !