Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Vodnář - roční horoskop na rok 2025Vodnář - roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 06.02. 2025
Dnes má svátek Vanda
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Soluňský králík plněný mrkví

Soluňský králík plněný mrkví
26. 03. 2008 Králičí maso ++++-_____
Příprava receptu Soluňský králík plněný mrkví: 2 válečky mrkve vložíme do hrudní dutiny a ovineme je z obou stran žeberními masovými šály a spojíme špejlí. Maso lehce osolíme a opepříme. V pekáčku rozpustíme sádlo, zpěníme na něm cibuli.Vložíme kr ... …více»

Pečený králík s ananasem

Pečený králík s ananasem
26. 03. 2008 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený králík s ananasem: Římský pekáč namočíme na 10 minut do studené vody, aby nasákl vodu. Zelí scedíme, přesypeme na dno pekáče, poklademe kousky ananasu a podlijeme vínem. Maso okořeníme a položíme na zelí, poklademe plát ... …více»

Dušený králík se zeleninou

Dušený králík se zeleninou
21. 03. 2008 Králičí maso ++++++++++
Příprava receptu Dušený králík se zeleninou: Nakrájenou cibulku zpěníme na rozpáleném oleji. Na cibulku vložíme rozporcovaného králíka, poprášeného hladkou moukou, lehce osmahneme, podlijeme horkou vodou, přiklopíme a dusíme. Když je maso tém . ... …více»

Zadělávaný králík

Zadělávaný králík
20. 03. 2008 Králičí maso ++++++-___
Příprava receptu Zadělávaný králík: Králíka udusíme s mrkví bez tuku do měkka. Zvlášť opražíme do žluta mouku, tu zalijeme vodou s smetanou a dobře povaříme. Do omáčky vložíme měkké maso i se šťávou a prolisovanou mrkví, osolíme, popř. ... …více»

Zadělávaný králík na květáku s houskovými knedlíčky

Zadělávaný králík na květáku s houskovými knedlíčky
18. 03. 2008 Králičí maso +-________
Příprava receptu Zadělávaný králík na květáku s houskovými knedlíčky : Králičí maso z kýty spaříme vařící vodou, vykostíme, pokrájíme na kostky, osolíme, obalíme v hladké mouce, osmahneme na másle, podlijeme vodou nebo vývarem a dusíme do poloměkka. Přidáme květák rozebr ... …více»
 

Králík po italsku

Králík po italsku
16. 03. 2008 Králičí maso ++________
Příprava receptu Králík po italsku: Maso omyjeme osušíme. Několik listů máty opereme a odložíme, zbytek posekáme. Mátu promícháme z rozpůleným česnekem, 4 lžícemi oleje, citrónovou kůrou a pepřem. Stehna potřeme a necháme asi 30 minut o ... …více»

Staročeský králík na smetaně

Staročeský králík na smetaně
16. 03. 2008 Králičí maso ++-_______
Příprava receptu Staročeský králík na smetaně: Králíka nasekáme na porce, osolíme, posypeme mletým zázvorem a lehce opečeme na oleji s nakrájenou cibulí. Vše zaprášíme moukou, osmahneme, rozmícháme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Před koncem duš ... …více»

Křehoučký králík

Křehoučký králík
16. 03. 2008 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Křehoučký králík : Králíka naporcujeme a na 24 hodin naložíme do marinády. Marináda - všechny uvedené suroviny smíchat. Cibule se nakrájí na kolečka. Pečeme a podle potřeby podléváme vodou. Jako přílohu volím rýži ... …více»

Zapečený králík se smetanou

Zapečený králík se smetanou
16. 03. 2008 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Zapečený králík se smetanou: Naporcovaného králíka potřeme hořčicí a zprudka ho osmahneme z obou stran. Brambory si nakrájíme na plátky a pokládáme na vymazaný pekáč. Na to klademe naporcovaného králíka, na něj poklademe ... ... …více»

Řízky z králíka

Řízky z králíka
15. 03. 2008 Králičí maso ++++-_____
Příprava receptu Řízky z králíka: Králíka naporcujeme, osolíme a obalíme jako klasický řízek v trojobalu. Pekáč vymažeme máslem - raději větší vrstvu. Na dno dáme pokrájené cibule. Na cibuli naskládáme obalené porce králíka, zalijeme ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !