Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Velikonoční beránek nejoblíbenější receptyVelikonoční beránek nejoblíbenější recepty Beran - roční horoskop na rok 2025Beran - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 18.04. 2025
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Grilované žampiony ve špekovém kabátku

fotka Grilované žampiony ve špekovém kabátku
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++++_____
Počet hodnocení: 2

Použité suroviny receptu Grilované žampiony ve špekovém kabátku:

16 žampionů  | 200 g mletého masa  |  cibule  | stroužek česneku  |  sůl, pepř  | 50 g taveného sýra  | 1 žloutek  | lžíce strouhanky  | lžíce hladké mouky  | 16 plátků anglické slaniny  | 16 snítek rozmarýnu  |  olej

Postup přípravy receptu Grilované žampiony ve špekovém kabátku:

Cibuli nakrájet najemno a osmahnout na oleji. Do mletého masa přidat smaženou cibulku, česnek, sůl, tavený sýr a žloutek. Přimíchat strouhanku a hladkou mouku. Žampiony oloupat a vylomit nožičky, vnitřek hlaviček osolit a opepřit, lžící naplnit houby masovou směsí. Kolem každé houby obtočit plátek slaniny se snítkou rozmarýnu a zajistit párátkem. Položit do pekáčku, pokapat olejem a péct v troubě vyhřáté na 200 C asi 20 min. Podáváme s pečivem.


Fotky receptu Grilované žampiony ve špekovém kabátku:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Grilované žampiony ve špekovém kabátku
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !