![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
19. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Borjúpörkölt: V kastrolu nechte na sádle zlehýnka zezlátnout cibuli, přidejte česnek a po chvíli, jako vždy, sundejte s plotny, vmíchejte papriku a pak maso. Vše dobře promíchejte a duste. Podlijte je-li třeba výv ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí nadívané ledvinkou: Maso opláchneme, potom z něho vykrojíme ledvinu a maso vykostíme. Vykostěné maso rozřízneme na plát, osolíme a do středu po délce plátu položíme rozkrojenou ledvinku, pak maso pevně svineme, nití (mot ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lišky po srbsku: Na tuku pomalu dusíme nakrájenou cibuli. Když zesklovatí, přidáme omyté, menší lišky, pokrájená rajčata, papriku a maso, osolíme a dusíme asi 20 minut. Houby i maso musí zůstat ve šťávě.
Z vařených n ... …více»
|
![]() |
18. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí plátky s havelkami: Telecí plátky naklepeme a osolíme. Na oleji na slabém ohni osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme na tenká kolečka nakrájenou mrkev, bobkový list a sůl. Poté zalijeme masovým vývarem a dusíme. Když se v ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí plátek s míchanými vejci: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce smíchané s bazalkou. Pak je osmahneme na oleji, mírně podlijeme a pod poklicí dusíme doměkka. Na másle osmahneme na nudličky nakrájenou šunku ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zámecký telecí řízek: Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na oleji prudce orestujeme. Mírně podlijeme vodou a pod poklicí dusíme doměkka. Hotové řízky přendáme na talíře. Vypečenou šťávu vydusíme na ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí plátky na hříbcích: Kotlety lehce naklepeme, osolíme a na oleji prudce orestujeme z obou stran dočervena. Pak je vyjmeme a do vypečené šťávy vložíme očištěné na tenké plátky nakrájené hříbky. Promícháme, mírně podlijeme ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Farská pochoutka: Na oleji osmahneme nasekanou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso a prudce orestujeme. Mírně podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do změknutí. Zbylou tekutinu vydusíme až na tuk, přidáme hrášek ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí v růžové omáčce: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a po obou stranách na pánvi opečeme. Pak je podlijeme a udusíme doměkka. Během dušení přidáme protlak a citronovou šťávu, zeleninu a nakonec bílý jogurt. Ještě krátce ... …více»
|
![]() |
15. 08. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Milánské zeleninové telecí: Maso nakrájíme na menší kostky, osolíme, opepříme a na pánvi opečeme. Podlijeme vodou, přidáme masox a dusíme do měkka. Pak přidáme propláchnutou zeleninu, protlak a ještě trochu podlijeme. Když je vš ... …více»
|