![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 04. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Telecí játra na červeném víně: Játra rozdělíme na čtyři porce, posypeme pepřem, obalíme v mouce a osmažíme na rozpáleném oleji. V poslední fázi smažení posolíme a přidáme nasekanou na drobno cibulku. Když se cibule osmahne, vyndám ... …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené kotlety se smetanou: Kotlety po obvodu a u kostí nařízneme a jemně naklepeme. Opečeme je po obou stranách na másle a oleji, vyndáme, osolíme a přeložíme do pekáče. Na tuku rozškvaříme kostičky smetany a rozdělíme je na ko ... …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí koleno: Opraná kolena osolíme a vložíme na rozpálené máslo, polijeme máslem, a když se zapečou, tak je podlijeme vodou. Pečeme do měkka asi 3/4 hodiny a šťávu pak zaprášíme moukou. Kolena můžeme vykostit a ma ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené telecí na bílém víně: v kastrolu rozpálíme olej s máslem a opečeme kostky masa dohněda. Maso posypeme moukou, přidáme kolečka mrkve, žampióny, cibuli a slaninu. Za stálého míchání ještě povaříme po dobu 1 až 2 minuty. Vše ... …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Parmské kotlety: Telecí kotlety (případně telecí řízky) pečlivě odblaníme a naklepeme. Osolíme je a obalíme ve vejcích a ve strouhané housce. Na pánvi se 100 g másla je usmažíme do zlatova. Vložíme je do ohnivzdorné m ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Telecí steak na grilu, podávaný se zeleným chřestem, krémovou omáčkou a širokými nudlemi, doplněnými restovanými liškami: Na rozpuštěném másle lehce orestujeme nakrájený porek a celer, spolu s celým novým kořením a celým pepřem. Zaprášíme moukou, lehce osmahneme a zalijeme drůbežím vývarem a šlehačkou. Omáčku na velmi mí ... …více»
|
![]() |
4. 04. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Milánské rolády: Maso okořeníme a osolíme. Očištěné houby nasekáme, podusíme na oleji, přidáme prolisovaný česnek, ochutíme šalvějí, přidáme 1 kus mozzarelly nakrájené na kostičky, žloutky, nakrájenou telecí pečeni a ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karlovarský telecí guláš: Cibuli pokrájejte nadrobno a zpěňte ji na másle, hned přidejte na kostky pokrájené maso a za stálého míchání je po všech stranách opečte, trochu osolte, poprašte trochou papriky, promíchejte a krátce ... …více»
|
![]() |
2. 04. 2008 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní telecí řízky: Řízky omyjeme a osušíme. Z poloviny citronu vymačkáme šťávu, druhou nakrájíme na plátky. Na polovinu řízku položíme plátek citronu, maso přes něj přehneme a sepneme párátkem. Na rozehřátém oleji řízky ... …více»
|
![]() |
1. 04. 2008 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Italské závitky: Tenké plátky masa naklepeme, osolíme a opepříme. Na každý plátek položíme plátek parmské šunky, vždy 3 velké listy bazalky a mozzarellu. Maso zavineme a zajistíme párátkem. Na oleji opečeme se všech s ... …více»
|