Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimuTipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 14.12. 2025
Dnes má svátek Lýdie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Telecí játra na jehle v alobalu

fotka Telecí játra na jehle v alobalu
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 40 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Telecí játra na jehle v alobalu:

600 g telecích jater  | 150 g anglické slaniny  | 10 bobkových listů  | 50 g oleje  |  sůl  |  mletý pepř  |  chilli  | 100 g bylinkového másla

Postup přípravy receptu Telecí játra na jehle v alobalu:

Játra nakrájíme na kousky, posolíme, popepříme, okořeníme chilli kořením, každý kousek zabalíme do anglické slaniny s kouskem bobkového listu a napíchneme několik drobných závitků na jehly. Prudce opečeme na oleji, položíme na alobal, přidáme bylinkové máslo a necháme v troubě nebo ve žhavém popelu asi 10 minut dopéct.


Fotky receptu Telecí játra na jehle v alobalu:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Telecí játra na jehle v alobalu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Náš tip


Další tipy


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !