![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zatloukané řízky se smetanou: Řízky osolíme. Do řízků z obou stran zatlučeme strouhanku a protáhneme rozšlehanými vejci. Rychle z obou stran dozlatova osmažíme.
Pekáč nebo zapékací misku lehounce vymažeme máslem, vyskládáme řízky ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety po katalánsku: Špagety dáme vařit a mezitím si připravíme masovou směs. Na větší pánvi na oleji zpěníme cibuli, pak přidáme krkovičku, orestujeme. Přidáme klobásu, slaninu a krátce osmahneme. Přidáme česnek, popráší ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ďábelské kotlety: Do misky rozklepneme dvě vejce, přidáme tři lžíce kečupu, dvě lžíce hořčice a vše zamícháme. Naklepané kotlety naložíme do předem připravené marinády a necháme uležet do druhého dne. Poté naložené kot ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové výpečky na kysaném zelí podlité pivem: Krkovičku a bůček nakrájíme na pláty, osolíme, okořeníme, posypeme kmínem. Do pekáče vložíme okapané zelí, které zalejeme pivem a pak pocukrujeme a poklademe kousky jablka. Na to rozložíme ... ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové nudličky se šunkou, nivou a vermutem: Vepřové maso nakrájíme na nudličky, posypeme grilovacím kořením a obalíme v solamylu.
Orestujeme na oleji a přidáme na nudličky nakrájenou šunku.
Pak přilijeme smetanu a těsně před varem přidáme niv ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso s rozinkovým zelím: Zelí nakrájené na čtverečky, vložíme do vroucí vody, minutu povaříme a scedíme. Kýtu nakrájenou na kostičky osolíme, opepříme a obalíme ve škrobové moučce.
Ve větší pánvi rozehřejeme trochu oleje, vl ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Brambory se zelím a jitrnicí: Nejdříve si na půl kolečka, nakrájíme cibuli a osmažíme ji na oleji. Během smažení si trochu nakrájíme zelí ze sáčku na menší kousky, kvůli dětem. Do hrnce na jemně osmaženou cibulku si dáme obě zelí ... …více»
|
![]() |
27. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květák s bůčkem v bramborákovém těstě: Větší cibuli a česnek očistíme a nasekáme. Květák rozebereme na růžičky a uvaříme v osolené vodě. Stačí jen trochu, aby změkl. Koupený balíček těsta na bramboráky připravíme podle návodu na obalu.
Vy ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový bůček na vinné omáčce: Bůček rozkrojíme na 4 silnější pláty a položíme je do pekáčku. Maso obložíme nakrájenou kořenovou zeleninou, kořením a vinnou omáčkou. Pečeme asi hodinu a půl. Podáváme s bramborovou kaší. Dobrou chuť ... …více»
|
![]() |
26. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečený bok s mrkví: Vepřový bok s kůží dáme vařit do zeleninového vývaru s kořením, kde jej necháme vařit 2 hodiny. Pak maso vyndáme, kůži prořízneme, osolíme, okmínujeme a za stálého podlévání pečeme do zlatova v troubě ... …více»
|