![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené plněné zelí: Maso nakrájíme na menší kostky a promícháme s rozetřeným česnekem, osolíme a necháme odstát. Pak pomeleme, přidáme mletou červenou papriku, pepř a kmín. Nakrájenou cibuli zpěníme na rozpáleném tuku a ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pálivé maso s rýží: Rýži udusíme a necháme vychladnout. Maso nakrájíme na tenké plátky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno a na rozpáleném oleji osmahneme spolu dozlatova. Přidáme plátky masa, prudce osmahneme, přisypeme ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso se šípkovou omáčkou: Maso vcelku prudce opečeme na tuku ze všech stran, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, pepř, nové koření a bobkový list. Podlijeme masovým vývarem, přikryjeme a dáme do předehřáté trouby. A ... …více»
|
![]() |
20. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pivařská krkovička: Maso naklepeme, osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka z obou stran opečeme. Cibuli nakrájíme nadrobno a podusíme na troše oleje, přidáme rajčatový protlak a povaříme. Potom přidáme opeč ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso na zakysané smetaně: Na zpěněnou cibulku dáme sl. papriku, maso nakrájené na kostky, sůl, pepř a za občasného míchání dusíme do poloměkka. Šťávu necháme vysmahnout do tuku, zaprášíme polohrubou moukou, osmahneme a zalijem ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sekaná z vepřového masa v srnčím hřbetu: Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm umeleme housku navlhčenou mlékem. K umletému masu a housce přidáme česnek rozetřený se solí a vajíčka a vše spojíme. Srnčí hřbet potřeme olejem a v ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové se slaninkou v pivu: Nakrájíme maso na plátky, osolíme, opepříme, já osobně přidala trošku koření na vepřové steaky. Cibuli a česnek nakrájíme na kolečka, část položíme na dno pekáčku, na to vepřové maso, na něj položíme ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové s jablky a medem: Naklepané maso den předem naložíme do marinády z oleje, medu, mleté papriky, sojové omáčky, soli, pepře a utřeného česneku. Maso pak osmažíme z obou stran. Pak je vyjmeme a přilijeme zbytek marinády a ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlá vepřová pečeně: Pokud nemáte dostatek času a snažíte se rychle uvařit, doporučuji si koupit vepřovou pečeni, kterou nakrájíte na plátky. V kastrůlku si podle návodu připravíte vepřovou šťávu a do zapékací mísy ji pak ... …více»
|
![]() |
19. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bůček v česnekové kaši: Ve vodě uvaříme maso se 12 stroužky česneku, bobkovým listem, novým kořením a solí do měkka. Kaši na potírání připravíme ze zbylého česneku a ostatních ingrediencí (nezapomeneme na sůl). Uvařený bůček ... …více»
|