Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 23.09. 2024
Dnes má svátek Berta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Závitky z vepřových kotlet

Závitky z vepřových kotlet
16. 02. 2009 Vepřové maso +_________
Příprava receptu Závitky z vepřových kotlet: Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčičí, na každou kotletu dáme plátek anglické slaniny, okurku a cibuli. Maso zabalíme, zpevníme párátky nebo nití a na oleji opečeme, aby maso z ... …více»

Vepřová pečeně s knedlíkem

Vepřová pečeně s knedlíkem
16. 02. 2009 Vepřové maso ++++-_____
Příprava receptu Vepřová pečeně s knedlíkem: Smícháme očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na kousky, přepůlenou cibuli, koření, 1/2 lžičky soli, ocet, víno a 1/4 litru vody. Povaříme a necháme vychladnout. Maso opláchneme, vložíme do mikrote ... …více»

Vepřové ražniči s uzeninou

Vepřové ražniči s uzeninou
16. 02. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Vepřové ražniči s uzeninou: Vepřové maso, uzeniny a papriky nakrájíme na menší kousky, cibuli a cuketu nakrájíme na kolečka (pokud je cuketa starší a obsahuje hodně semen, potom je odstraníme) a vše postupně napichujeme na zaost ... …více»

Bohaté řízečky

Bohaté řízečky
16. 02. 2009 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Bohaté řízečky: Cibuli a žampiony očistíme. Cibuli nakrájíme, žampiony nakrájíme na plátky. Krkovici naklepeme, osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme olej a orestujeme krkovici po obou stranách. Do výpeku dáme cib ... …více»

Pečení skřivani

Pečení skřivani
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečení skřivani: Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm umeleme housku navlhčenou mlékem. K umletému masu a housce přidáme česnek rozetřený se solí a vajíčka, vše spojíme a vytvoříme sekanou. Každý páreč ... …více»
 

Vepřové maso v pivním těstíčku

Vepřové maso v pivním těstíčku
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso v pivním těstíčku: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Z mouky, vajec, špetky soli, piva a trošky mléka vytvoříme těstíčko, ve kterém obalujeme maso. Maso nakonec obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Pod ... …více»

Svítek z vepřové konzervy

Svítek z vepřové konzervy
15. 02. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Svítek z vepřové konzervy: Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem, vymačkáme. Přidáme umletou konzervu. Pak vmícháme vejce ušlehané do pěny. Na tuku pečeme omelety. ... ... …více»

Sýrový španělský ptáček

Sýrový španělský ptáček
15. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sýrový španělský ptáček: Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořicí. Na každý plátek masa položíme čtvrtku vajíčka a špalíček sýrů, niva, eidamu a uzeného sýra. Smotáme a zavážeme nití. Cibuli nakrájen ... …více»

Zapečené palačinkové uzlíčky

Zapečené palačinkové uzlíčky
15. 02. 2009 Vepřové maso ++++++____
Příprava receptu Zapečené palačinkové uzlíčky: Vejce šleháme v mléce, vsypeme polohrubou mouku a zašleháme. Těstíčko mírně nasolíme a upečeme z něj palačinky. Zbytky pečeného a vařeného masa umeleme společlně s vymačkaným pečivem namočeným ve vodě ... …více»

Květák s bramborákovým těstem

Květák s bramborákovým těstem
15. 02. 2009 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Květák s bramborákovým těstem: Vymaštěný pekáč poklademe plátky pečeného bůčku, tak aby bylo celé dno zakryto. Přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Další vrstvu vytvoříme z vařeného, na růžičky rozebraného květáku. Osolíme a popepří ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !