![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Závitky z vepřových kotlet: Vepřové kotlety naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčičí, na každou kotletu dáme plátek anglické slaniny, okurku a cibuli. Maso zabalíme, zpevníme párátky nebo nití a na oleji opečeme, aby maso z ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s knedlíkem: Smícháme očištěnou kořenovou zeleninu nakrájenou na kousky, přepůlenou cibuli, koření, 1/2 lžičky soli, ocet, víno a 1/4 litru vody. Povaříme a necháme vychladnout. Maso opláchneme, vložíme do mikrote ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové ražniči s uzeninou: Vepřové maso, uzeniny a papriky nakrájíme na menší kousky, cibuli a cuketu nakrájíme na kolečka (pokud je cuketa starší a obsahuje hodně semen, potom je odstraníme) a vše postupně napichujeme na zaost ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bohaté řízečky: Cibuli a žampiony očistíme. Cibuli nakrájíme, žampiony nakrájíme na plátky. Krkovici naklepeme, osolíme a opepříme.
V pánvi rozehřejeme olej a orestujeme krkovici po obou stranách. Do výpeku dáme cib ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečení skřivani: Maso pokrájené na kousky umeleme i s cibulí a po něm umeleme housku navlhčenou mlékem. K umletému masu a housce přidáme česnek rozetřený se solí a vajíčka, vše spojíme a vytvoříme sekanou. Každý páreč ... …více»
|
![]() |
16. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso v pivním těstíčku: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Z mouky, vajec, špetky soli, piva a trošky mléka vytvoříme těstíčko, ve kterém obalujeme maso. Maso nakonec obalíme ve strouhance a smažíme na rozpáleném oleji. Pod ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svítek z vepřové konzervy: Rohlíky nakrájíme na kostičky a zalijeme mlékem, vymačkáme. Přidáme umletou konzervu. Pak vmícháme vejce ušlehané do pěny. Na tuku pečeme omelety. ... ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Sýrový španělský ptáček: Maso naklepeme na tenké plátky, osolíme, opepříme a potřeme hořicí. Na každý plátek masa položíme čtvrtku vajíčka a špalíček sýrů, niva, eidamu a uzeného sýra. Smotáme a zavážeme nití. Cibuli nakrájen ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené palačinkové uzlíčky: Vejce šleháme v mléce, vsypeme polohrubou mouku a zašleháme. Těstíčko mírně nasolíme a upečeme z něj palačinky. Zbytky pečeného a vařeného masa umeleme společlně s vymačkaným pečivem namočeným ve vodě ... …více»
|
![]() |
15. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Květák s bramborákovým těstem: Vymaštěný pekáč poklademe plátky pečeného bůčku, tak aby bylo celé dno zakryto. Přidáme pokrájenou cibuli a česnek. Další vrstvu vytvoříme z vařeného, na růžičky rozebraného květáku. Osolíme a popepří ... …více»
|