![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sečuán (Čína): Maso nakrájíme na nudličky. Všechny suroviny smícháme dohromady. Na jednu kostku masoxu jedno vejce. Maso vložíme do marinády a necháme uležet 24 hodin. ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso dušené v kedlubnách: Maso na kostičky. Polovinu tuku rozehřejeme v kastrolu, vložíme maso, osolíme, opepříme, osmahneme, podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Kedlubny nakrájíme na plátky a dáme k masu podusit. Ze zbyléh ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zasklený bůček: Namočte maso do studené vody na 1 hodinu, pak osušte. Vetřete do něj sůl a pepř. Na dno pekáčku rozložte jablka, cibuli, lístky tymiánu a med (celkem větší polévkovou lžíci), na to položte bůček a dej ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové maso dušené na kmíně: Maso nakrájíme na kostky. Cibuli osmahneme na části tuku, přidáme kmín, vložíme maso a opečeme. Potom zalijeme vodou, osolíme a dusíme téměř doměkka. Hotové maso vyjmeme. Štávu vydusíme na tuk, zapráš ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Novohradský vepřový plátek: Bůček nakrájíme na silnější plátky, naklepeme, osolíme a opepříme. Opečeme po obou stranách v horkém tuku. V tuku od masa osmahneme krájenou cibuli, přidáme pepriku, zeleninové lečo, směs nalijeme na ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko Balkán: Maso zbavené obratlových kostí nasekáme na žebírka, naklepeme, okraj s tukem nařízneme, osolíme a po obou stranách opečeme na části horkého oleje. Na kolečka krájenou cibuli osmažíme na zbytku oleje, ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko s paprikou: Z pečeně zbavené obratlových výčnělků nasekáme žebírka, naklepeme, okraje s tukem nařízneme, osolíme, opečeme na tuku a výjmeme. Do tuku dáme slaninu krájenou na kostičky, částečně roztavíme, zapráším ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové žebírko bratislavské: Zbavené obratlových výčnělků pečeně, odsekneme žebírka, mírně naklepeme, okraj s tukem nařízneme, žebírka osolíme, rychleji opečeme na tuku a vyjmeme. Zbylý výpek zaprášíme moukou, mírně osmahneme, za ... …více»
|
![]() |
10. 12. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Domácí pečená klobása: Maso umeleme na hrubo, přidáme česnek, sůl, ml. papriku a pepř, pečlivě promícháme. Během míchání přiléváme dávku studené vody. Vymíchanou směsí plníme střívka, uzavřené klobásy pečeme zvolna na tuku ... …více»
|
![]() |
9. 12. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové koleno pečené po selsku: Kolena osolíme, okmínujeme a vložíme do pekáče na krájenou cibuli, posypeme krájeným česnekem, podlijeme vodou a pečeme do měkka. Upečená kolena vyjmeme, štávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmah ... …více»
|