![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
8. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové Kung Pao: Maso nakrájíme na kostky asi 1 cm velké, přidáme na drobno nakrájené cibule + všechny suroviny. Necháme přes noc v lednici. Smažíme do měkka na oleji. ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexická kotleta: Kotlety osolit, opepřit a vložit do směsi přes noc. Druhý den na každé straně 4 min. opéct... ... ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kari maso v brambůrkách: Maso naklepeme a naložíme jej do směsi kari koření a jogurtu. Paprikové brambůrky rozdrtíme na jemno a naložené maso v nich obalíme. Na plech položíme pečící papír a maso pečepe cca 20 minut, až je zl ... …více»
|
![]() |
7. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srbský pasulj: Fazole dáme do nádoby s 1,5 l vody a necháme přes noc nabobtnat. Přidáme masox, nakrájenou cibuli, rozsekaný česnek, bobkový list, pepř, uzená žebírka a vaříme asi 1 hodinu. Když jsou fazole ... ... …více»
|
![]() |
6. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová panenka na provensálském koření: Vepřovou panenku očistíme a nakrájíme na medailonky. V míse smícháme 3 lžíce olivového oleje, 3 lžičky provensálského koření, prolisované stroužky česneku, lžíci sojové omáčky, sůl a pepř. Maso přes n ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krkovice tří chutí: Troubu předehřejeme na 220°C.
Vepřovou krkovici omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Z citronů vymačkáme šťávu.
Hořčici rozšleháme s olejem, mletým kmínem, sójovou omáčkou a dvěma lž ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový bůček s bramborovými knedlíky a kysaným zelím: Vepřový bůček opláchneme pod studenou tekoucí vodou, potřeme vylisovaným česnekem, osolíme a pokmínujeme. Cibuli oloupeme a nadrobno nakrájíme. Poté cibuli dozlatova osmažíme na sádle. Na cibuli vloží ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na hruškách: Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme, cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Jablko omyjeme, oloupeme, vyřízneme z něj jádřinec a nakrájíme na tenké plátky. Hrušku omyjeme a nakrájíme ji podélně na ... …více»
|
![]() |
5. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uherská pečeně na smetaně: V pekáči osmahneme na másle cibuli a na kolečka nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme na kolečka nakrájená rajčata, nové koření, bobkový list, celý pepř. Na směs položíme osolené, mírně opaprikované ... …více»
|
![]() |
4. 11. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřový závitek se slaninou: Vepřové řízky omyjeme, nařízneme a naklepeme. Maso osolíme a každý plátek potřeme pikantní paštikou. Plátky masa stočíme do závitku a každý závitek zabalíme do plátku anglické slaniny. Záleží na velik ... …více»
|