![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přírodní medailonky z vepřové panenky s omáčkou: Medailonky osolíme a opečeme z obou stran na oleji. Med promícháme s chilli omáčkou, zahřejeme a přelijeme přes opečené maso. Každou porci ozdobíme slámou (tenkými nudličkami) z dobře očištěného pórku ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Přírodní vepřový řízek s pórkem: Vepřové řízky omyjeme, osušíme, naklepeme a okořeníme. Zakapeme olejem a necháme asi 1 hodinu odležet v chladu.
Mezitím si připravíme pórek s omáčkou. Zakysanou smetanu prošleháme s moukou. Pórek o ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní maso na zeleninovém leču: Připravíme si maso, které nakrájíme na kousky, můžeme použít vepřové plecko nebo bůček. Oloupanou cibuli nakrájíme na kostičky, česnek na plátky (nebo prolisujeme).
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mrtvý guláš v pomalém hrnci: Do keramické nádoby dáme sádlo, drobně nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme dobře očištěné a omyté ledvinky, maso, játra nakrájené na drobnější kostky. Osolíme, opepříme, okmínujeme a vše promícháme. N ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Transylvánský guláš: Propláchněte zelí studenou vodou, sceďte do sucha. Kyselé zelí nechte stát ve vodě 10 – 20 minut, pak sceďte. Rozpusťte sádlo, zasmahněte cibulku, přidejte česnek a znovu osmahněte. Sundejte s ohně .. ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lahůdková zapečená krkovice: Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Žampiony očistíme, rozpůlíme a pokrájíme na silnější plátky. Krkovice opláchneme, osušíme, naklepeme a podle chuti okořeníme.
Na třech lžících oleje op ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní vepřové ražničí: Vepřové maso plec či kýtu nakrájíme na plátky naklepeme osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky vhodné na napichování, to samé uděláme s ostatními ingrediencemi a střídavě navlékáme na špejle.
Potř ... …více»
|
![]() |
1. 11. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Rychlý perkelt: Na sádle z vepřové konzervy opražíme na drobno nakrájenou cibulku, přidáme na nudličky nakrájené papriky a 5 minutek podusíme.
Přidáme nakrájené maso z vepřové konzervy, na kostky nakrájená rajčata ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné masové rolky: Mozzarellu nakrájíme, smícháme s bylinkami a nastrouhanou citrónovou kůrou. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme ho a okořeníme. Posypeme sýrobylinkovou směsí, zarolujeme, obložíme šalvějí, upevníme pá ... …více»
|
![]() |
31. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roztomilé řízkové rolky: 1. Smícháme nastrouhaný sýr a strouhanku. Omyjeme a osušíme maso a nakrájíme ho na 12 tenkých plátků. Osolíme, opeříme a obalíme v hladké mouce. Rozkvedláme vejce. Maso obalíme ve vejci a pak ve směsi ... …více»
|