![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapékané rýžové maso: Omytá rajčata nakrájíme na tenké dílky. Oloupanou cibuli hrubě posekáme. Maso nakrájíme na kousky velikosti ořechu, osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem a posypeme kmínem. Šlehačku do hl . ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové uherské maso: Maso nakrájíme na kostky a vypečeme na oleji do zlatova, osolíme zlehka, protože budeme přidávat masox. Opepříme, okmínujeme, přidáme najemno nakrájenou cibuli a necháme zesklovatět. Přidáme česnek, p ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety po debrecínsku: Vepřové kotlety několikrát na okraji nařízneme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce. Oloupanou cibuli jemně usekáme, česnek prolisujeme. Kyselé okurky nakrájíme na tenké proužky. Nož . ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kotlety na cibuli a červeném víně: Kotlety otřeme vlhkou utěrkou, nakrojíme je, dobře naklepeme po obou stranách, osolíme a obalíme v hladké mouce. Do tlakového hrnce dáme olej nebo sádlo a na tomto tuku připravené kotlety po obou stra ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Selský plátek s báječnou omáčkou: Plátky masa zbavíme kůže, očistíme, proklepeme pěstí, osolíme, opepříme, posypeme směsí sladké a pálivé papriky, potřeme prolisovaným česnekem, olejem a přiklopené necháme 2-3 hodiny marinovat. Oloupa ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso po mexikánsku: Maso nakrájíme na delší proužky. Omyté a oloupané brambory na malé kostičky, které dáme do studené vody. Oloupanou cibuli jemně usekáme, mražený hrášek necháme rozmrazit. Očištěné a oloupané žampion . ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kotlety s bramborovými lupínky: Oloupaný česnek prolisujeme. Omyté a osušené kotlety několikrát po obvodu nařízneme, naklepeme a osolíme. Omyté a oloupané brambory nakrájíme ozdobným nožem na tenké plátky, na chvíli namočíme do stud ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš segedínský: Maso opláchneme, sádlo nakrájíme a nadrobno vyškvaříme. Očistěné maso nakrájíme na středně velké kostky, vložíme na oloupanou nakrájenou cibuli zpěněnou na sádle nebo oleji. Maso opečeme posypeme papr ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řežábek: Uvařené uzené maso a rohlíky rozkrájíme na kostičky, přidáme vejce, rozetřený česnek, sekané natě, koření, sůl, vykynutý kvásek z droždí, krupici, podle potřeby trochu mléka a vývaru z uzeného masa. Z ... …více»
|
![]() |
30. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cmunda s uzeným masem: Uvařené brambory oloupeme a prolisujeme. Přidáme vejce, kostičky vařeného uzeného masa, rozetřený česnek, sekanou pažitku, mléko, krupici a mouku. Osolíme, okořeníme a zaděláme těsto – jen tak husté, ... …více»
|