![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Artyčoky po provensálsku: Očištěné artyčoky pokapeme citrónem a dáme je vařit do osolené vody. Do litinového kastrolu dáme na kostičky nakrájený bůček a necháme ho pustit tuk. Až jsou kostky dostatečně dozlatova osmaženy, vyb ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Obložené bramboráčky: Brambory oloupeme, polovinu nastrouháme na jemném struhadle, druhou na hrubém, osolíme, promícháme a po chvíli přebytečnou tekutinu odlijeme. Do brambor přidáme lžíci majoránky, prolisovaný česnek, . ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Prasečí nožičky: Musíme očistit a pořádně oprat nožičky. Dát do hrnce se studenou vodou. Přidat cibuli s napíchaným kořením, česnek a mrkev a privést do varu. Okořenit solí a pepřem, přikrýt a dát pomalu vařit po 2 ho ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové panenky s houbovou omáčkou: Kapustu nastrouháme na nudličky. Cibuli nadrobno pokrájíme a zesklovatíme na 30 g másla. Přidáme kapustu, osolíme, opepříme a okořeníme kurkumou. Přilijeme 300 ml smetany a na mírném ohni uvaříme domě ... …více»
|
![]() |
29. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové na pivě a medu: Pivo, med a cukr uveďte do varu a pak zlehka svařujte zhruba na polovinu objemu, až směs zesirupovatí. Nechte vychladnout.
Troubu předehřejte na 200°C. Maso osolte a opepřete, vložte do pe ... ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kebab Tomáše Krejčíře s toustem: Petrželovou nať, cibuli a feferonky nasekáme na jemno, smícháme s mletým masem, ochutíme kečupem Hellmann´s, chilli, solí a pepřem, přidáme vejce a dobře promícháme. Tvarujeme malé karbanátky a pečeme ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cretons du Québec : Nejdříve musíme nakrájet sádlo na 2 cm čtverečky a vyškvařit ho na nízkém ohni, až jsou světle zlatavé. Sem tam zamíchat. Slít tuk a uschovat ho. Škvarečky pomlít na masovém mlénku. Pomleté maso a led ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské oko: Vepřové maso nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a rozkrájíme na tenčí, ale dlouhé nudle. Dáme do mísy, zasypeme kořením, mírně osolíme a zalijeme olejem. Dáme přes noc do lednice – a sníme něco jiné ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové ragú po karibsku: Vepřové maso naklepeme, nakrájíme na stejně velké kostky a opečeme po všech stranách na tuku. Vyjmeme je, na tuku zpěníme cibule nakrájené na tenká půlkolečka, vmícháme kari, vše zalijeme trochou výv ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové dračky : Vykostěný bůček nakrájíme na větší kostky, osolíme, vložíme na pekáček, posypeme hrubě sekaným česnekem, okmínujeme, poprášíme mletou paprikou a posypeme nakrájenou cibulí. Podlijeme troškou vody a pe ... …více»
|