![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřová pečeně s hráškem: Nejdříve si dáme péct maso. Do pekáčku, který lze přiklopit (já používám skleněný varný pekáč) nalijeme trochu oleje a vložíme osolené a okmínované maso. Dáme do trouby na 200 °C na cca 1,5 hodiny, ko ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové kostky se zelím: Brambory uvaříme ve slupce a necháme vychladnout. Oloupeme je, nastrouháme do mísy a osolíme. Přidáme vejce a dětskou krupičku. Z těsta děláme menší šišky a vaříme asi 20 minut ve vroucí vodě.
Cibu ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové panenky s hořčičnou omáčkou: Vepřovou panenku opláchneme a nakrájíme na 1 cm tlusté medailonky, vložíme do mísy a osolíme a opepříme. Dále přidáme hořčici a vše promícháme. Zalijeme olivovým olejem a můžeme nechat marinovat (al . ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ovar z vepřového kolena: Vepřová kolena pečlivě očistíme, omyjeme (nejlépe několikrát) a zbavíme všech zbytků krve.
Očištěná kolena dáme do vařící mírně osolené vody, přidáme koření, přepůlenou oloupanou cibuli a vaříme do ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené kotlety se zeleninou: Cibuli oloupeme. Žampiony očistíme, větší kloboučky rozpůlíme. Cuketu očistíme, omyjeme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na plátky. Kotlety opečeme na tuku, výrazně okořeníme šalvějí, osolíme, opepříme ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové kousky s mrkví: Maso si rozmrazíme v mikrovlnce. Dále si na půlkolečka nakrájíme cibule a vložíme do uzavíratelného pekáčku. Oloupeme si a nakrájíme na plátky také česnek, který vsypeme na cibuli. Nyní si předehřejem ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové na kantonský způsob: Jarní cibulku a zázvor nakrájíme na kousky.
Maso potřeme polovinou sójové omáčky a necháme 15 minut odpočinout. Jarní cibulky, zázvor, sójovou pastu a badyán utlučeme v hmoždíři, dáme do mísy a smí ... …více»
|
![]() |
28. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené se zelím a knedlíkem:
Cibuli si oloupeme a nakrájíme na kostičky. Dále si na kostičky nakrájíme zelí. Cibuli si osmahneme ve velkém hrnci na oleji až zesklovatí, přidáme zelí a promícháme. Přikryjeme pokličkou a chvíli . ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový řízek se sýrem a šunkou: Maso naklepeme, osolíme, poklademe šunkou a sýrem. Plátky přeložíme sepneme jehlami nebo párátkem, obalíme v mouce, ve vejci rozšlehaném s vínem a ve strouhance. Smažíme v oleji. Podáváme s bramborovo ... …více»
|
![]() |
27. 10. 2008 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kovářský smažený řízek: Cibuli nakrájíme na půlkolečka a dáme marinovat do piva. Maso nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Na jednu polovinu masa dáme cibuli, druhou přeložíme a konce sklepneme. Řízky ob ... …více»
|